Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Hope Floats (1998)

Dramă, Romantic, Comedie | 29 May 1998 (United States of America)

A doua sansa (1998)

Hope Floats

Dramă, Romantic, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Forest Whitaker, Gregory Dark

Scenariști:

Dan Madigan

Producător:

Fortis Films, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

29 Mai 1998

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Povestea incepe in Chicago, unde Connie, invitata la un show TV recunoaste ca are o aventura cu sotul celei mai bune prietene, Birdie Pruitt. Birdie se simte umilita mai ales dupa ce sotul ei Bill confirma cele spuse de Connie. Astfel, ea si fiica ei Bernice se muta inapoi in Texas alaturi de Ramona, mama lui Birdie. Cum mai toata lumea din oras a aflat despre aventura sotului ei, stanjeneala o face pe Birdie sa nu prea iasa din casa. Cu toate acestea, momentul ei de glorie cand fusese "Regina Balului" nu a fost uitat de Justin Matisse, fostul ei prieten din liceu, asa ca o noua aventura romantica in viata lui Birdie poate incepe.

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Imi place de Sandra Bullock asa ca am urmarit filmul, si nu am fost pre dezamagita. E un film bun.

6 0

svety

08.09.2018

Eu zic ca Sandra Bullock e una din cele mai naturale actrite. E omul de pe strada :). Orice film devine bun avand-o ca actrita.

11 0

valutza

08.09.2018

Hope Floats este povestea unei tinere femei care, parasita de sotul ei, se vede nevoita sa ia totul de la inceput. Un film despre dragoste si despre valorile familiei, si, mai ales, un film care ne invata sa ne acordam o a doua sansa. Birdee Pruit (Sandra Bullock) are toate motivele sa se considere o femeie fericita. Este casatorita de mult timp cu un barbat frumos - iubitul ei din liceu - cu care are un copil deosebit si foarte inteligent. Dar cand sotul ei o paraseste, Birdee se vede nevoita sa ia viata de la capat. Neavand unde sa se duca, se hotaraste sa se intoarca, impreuna cu fiica ei, Bernice (Mae Whitman) in Texas, in micul sau orasel natal. Aici, ca si cum lucrurile n-ar fi fost indeajuns de complicate, Birdee are de infruntat vechile neintelegeri cu mama ei in timp ce incearca sa mai aline dorul de tata al micutei Bernice. Pas cu pas, ajutata si de prietenii ei Justin (Harry Connick, Jr.) si Ramona (Gena Rowlands), Birdee isi recapata increderea in propriile forte si chiar speranta in viitor, acordindu-si astfel o a doua sansa.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top