Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Hostel: Part II (2007)

Horror | 08 June 2007 (United States of America)

Hostel II - Caminul ororilor (2007)

Hostel: Part II

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Eli Roth

Scenariști:

Eli Roth

Producător:

Lions Gate Films, Screen Gems, Next Entertainment

Dată lansare (SUA):

8 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

13 Iulie 2007

Trei studente americane ce studiaza in Roma se pornesc la drum intr-o excursie de un weekend si dau intamplator peste o tanara superba care practica modelingul si care era colega cu ele la unul dintre cursurile de arta. La randul ei, aceasta pornise spre o destinatie exotica, acolo unde spera sa se relaxeze si sa-si reincarce bateriile si-si invita noile prietene sa o insoteasca. Oare vor gasi fetele linistea la care visau? Sau vor deveni victimele obsedatilor care calatoresc din toata lumea in hostelul slovac unde au poposit ele, doar pentru a-si satisface setea bolnava de sange?

Recenzii

Rise

08.09.2018

cea mai tare faza e la final cand se joca copiii aia drogati cu capul acelui corp decapitat :))... un film recomandat... aici doar de mine, momentan... sad but true!

9 7

gyssel

08.09.2018

abia am asteptat a 2-a parte...dar e si comedie...interesant!cea mai tare faza a fost cand i-a taiat la ala "fericirea" jos...:))...tare filmul!

2 12

Dee

08.09.2018

mult mai slab decat Hostel 1... era si de asteptat.; oricum nu il recomand decat fanilor de slasher movies care se cam plictisesc...

5 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top