Moonlight Trailer
Trailer #1 01:25

Hostel: Part III (2011)

Horror | 27 December 2011 (United States of America)

Hostel: Part III (2011)

Hostel: Part III

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Spiegel

Scenariști:

Michael D. Weiss

Producător:

Raw Nerve, RCR Media Group, Stage 6 Films

Dată lansare (SUA):

27 Decembrie 2011

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

Actiunea din aceasta a treia parte a francizei HOSTEL nu se mai desfasoara in Europa, cum s-a intamplat in precedentele doua filme, ci in Statele Unite ale Americii. Cu o saptamana inainte de-a se casatori cu Amy, Scott impreuna cu trei prieteni (Carter, Mike si Justin) pleaca în Las Vegas la petrecerea burlacilor. Pe drum insa, bărbaţii sunt ademeniţi de două dame de companie extrem de atrăgătoare (Kendra si Nikki) care le promit ceva diferit de un numar de striptease si ii invita intr-un loc ciudat unde va avea loc o petrecere. Însă a doua zi Scott si Justin observa că Mike a disparut si apoi afla ca au intrat într-un joc sangeros organizat de către membrii infamului club Elite Haunting, o organizatie de oameni bogati care se distreaza dupa principiile dictate de mintile lor bolnave, dar mai ales ca razbunarea si invidia pot duce chiar pana la acte de o asemenea josnicie.

Recenzii

Scream

08.09.2018

Abia astept sa apara. Sper sa fie macar la fel de sadic precum primele doua parti.

3 5

ottorobert94

08.09.2018

Relativ bun, dar din pacate, dupa parerea mea nu se reidica la nivelul primelor 2. Acest lucru se intampla adesea cand se schimba regizorii.

0 2

liniuta

08.09.2018

Petrecerea burlacilor organizata de cavalerul de onoare inainte de nunta lui Scotty ,se dovedeste a fi o capcana ,cu victime colaterale ... putin mai inchegat ca conceptie decat primele 2 serii ,cu mai putine momente dure , o productie pe placul amatorilor genului ...6/7

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top