Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Hot Tub Time Machine (2010)

SF, Comedie, Aventuri | 26 March 2010 (United States of America)

Teleportați în adolescență (2010)

Hot Tub Time Machine

SF, Comedie, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steve Pink

Producător:

United Artists, New Crime Productions, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

26 Martie 2010

Dată lansare (Romania):

2 Aprilie 2010

O comedie care aduce din nou în vogă hainele stridente, jambierele și coafura afro, Teleportați în adolescență îi urmărește pe cei patru bărbați: Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) și Jacob (Clark Duke) într-o aventură mai puțin obișnuită. După o beție cruntă, într-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap ... în iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, bărbații reușesc să înțeleagă că șansa care li s-a oferit în mod miraculos le poate schimba în sfârșit destinele. Unul dintre ei va găsi o nouă dragoste, unul va deprinde cum să ia atitudine în cuplu, al treilea își va găsi chemarea și ultimul va realiza că viața este prea frumoasă ca să o lase să treacă pe lângă el.

Recenzii

iulian30

08.09.2018

daca John Cusack a ajuns sa faca astfel de filme,de la Con Air,Serendepity,si altele bune,inseamna ca e criza si pe acolo,ca de la un timp incoace,putine filme se mai remarca,chiar si 2012 a fost un amalgam de efecte,nimic mai mult,dar totusi e mult peste acest film,nici comedia nu am simtit-o,la un moment dat intrebarea ce culoare avea Michael,a fost haioasa in rest...SF,nu prea are de-a face,decat calatoria...asa ca ,slab.

2 3

Gabytzuk

08.09.2018

hmmmm daca joaca john cusack sigur filmul va fi interesant si comic

3 8

alex_z

08.09.2018

Merita osteneala de a merge la cinema chiar si doar pentru rasetele hilere pe care le scot ceilalti.Umorul, cu toate ca e de aceeasi indecenta americana cu care suntem deja obisnuiti, e totusi putin mai inteligent si bine plasat.Seamana o idee cu The Hangover.Recomand!!!

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top