Moonlight Trailer
Trailer #1 02:53

Hotel Transylvania 2 (2015)

Animaţie, Comedie, Familie, Fantasy | 21 September 2015 (United States of America)

Hotel Transilvania 2 (2015)

Hotel Transylvania 2

Animaţie, Comedie, Familie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Genndy Tartakovsky, Jan Kounen

Scenariști:

Dan Hageman, Kevin Hageman

Producător:

Sony Pictures, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Septembrie 2015

Dată lansare (Romania):

30 Octombrie 2015

<p style="margin-bottom: 0in; font-weight: normal; line-height: 100%"> Cum educi un pui de vampir in zilele noastre? Cand Vlad, un vampir de moda foarte, foarte, foarte veche, apare neanuntat la Hotel Transilvania, dornic sa-si revada familia, stilurile de viata ale generatiilor diferite de vampiri se vor ciocni rasunator.</p><p> </p><p> </p>

Recenzii

Moony

08.09.2018

A fost foarte plăcut de urmărit, toate micile glume și umorul monștrilor m-a făcut să mă întreb de ce nu se fac și de ce nu devin populare mai multe animații de acest gen (mă refer la aerul semi-sumbru și la morală).

0 0

sweeney

08.09.2018

Imi amintesc cu destul drag de prima animatie si astfel mi-am indreptat atentia si spre aceasta continuare care mi s-a parut la fel de ok. Prima parte a avut o oarecare originalitate prin prisma abordarii la nivelul personajelor si la nivelul povesti. Desigur sequel-ul isi pierde din acesta calitate insa compenseaza aceasta usoara pierdere cel putin cat sa atinga potentialul animatiei din urma cu cativa ani. Hotel Transylvania II da dovada de o energie iesita din comun pentru o animatie. Cred ca aceasta sursa de energie provine din entuziasmul lui Adam Sandler. Evenimentele hazli beneficiaza din plin de aceasta energie. Filmul este foarte amuzant, cu niste personaje chiar adorabile si extrem de bine caracterizate, stupide in sensul pozitiv si pline de replici care starnesc rasul imediat. Consider aceasta animatie una foarte ok si per asamblu cele doua filme merita o vizionare. Eu le gasesc foarte amuzante si potrivite pentru cateva momente de relax. Si pentru acest film aceasi nota ca si cea acordata primului, adica un foarte ok 7.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top