Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

House Broken (2009)

Comedie | 12 December 2009 (United States of America)

House Broken (2009)

House Broken

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sam Harper

Scenariști:

Sam Harper

Producător:

Capacity Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Decembrie 2009

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2020

Tom Cathkart este un pompier, proaspat pensionat. El are doi fii: Elliot si Quinn, care nu au o slujba si traiesc in casa parinteasca, aparent fara sa-si faca planuri de a o parasi. Aceasta si pentru ca erau vesnic cocolositi de sotia sa, Mary. Asa ca Tom pune la cale un plan pentru a-i determina pe cei doi sa-si gaseasca un rost in viata, astfel incat sa aiba o batranete tihnita. Ca urmare, o obliga pe aceasta sa il insoteasca la pescuit, lasandu-i pe Elliot si Quinn sa se descurce singuri, fara bani sau mancare. In schimb, facturile incep sa urga, plata lor fiind absolut necesara. Monitorizati de Tom, prin intermediul unor camere video si al unui spion, Elliot si Quinn sunt nevoiti sa conlucreze pentru a se descurca. Si isi folosesc toate cunostintele in acest scop!  

Recenzii

cescfabregas

08.09.2018

mie unuia chiar mi-a placut filmul. Ii invata pe baieti sa fie mai responsabili,in timp ce parintii sunt plecati si acestia isi fac un trai.

1 0

Budy

08.09.2018

O comedie draguta, cel putin mie chiar mia placut, cei drept nu e o comedie de zile mari, dar reuseste sa binedispuna oarecum spectatorul, parerea mea, actorii au jucat si ei destul de bine.

3 1

leonardbratu

08.09.2018

oohh .. O comedie trasnet ! poate ca un pic cam prea dezinvolta cu ceva..."simboluri " , insa ceva reusit in stilui lui deVitto . Am ras copios si gasesc chiar un scenariu original ; partenera dandu-i replica la fel ca in d-na Bundy , Katey Sagal pe care dealtfel nu o regasim in lista cu actori .. Nu il ratati , poate salva cu succes o ploaie trecatoare !..

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top