Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

House of Flesh Mannequins (2009)

Dramă, Horror | 03 December 2009 (United States of America, Italy)

House of Flesh Mannequins (2009)

House of Flesh Mannequins

Dramă, Horror (United States of America, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Domiziano Cristopharo

Producător:

Empire Films

Dată lansare (SUA):

3 Decembrie 2009

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

"House of Flesh Mannequins" este povestea de dragoste trista si distorsionata dintre un fotograf in virsta de 40 de ani (Sebastian) si o tinara (Sarah) pe care Sebastian o intilneste cind aceasta implineste 18 ani.Sarah,scriitoare aspiranta,traieste cu tatal ei orb intr-un apartament pe care l-au inchiriat de la Sebastian.Ea este fascinata de "mosierul" ei in timp ce tatal ei nu il poate suferi pe ciudatul si misteriosul fotograf. Intrebarea este: ce contempleaza el in intimitatea propriei sale camere,noapte de noapte ? Ce tip de film tinjeste el sa priveasca ? Singura audienta pe care o va avea intr-o noapte este tatal lui Sarah.Oricit si-ar dori,persoana oarba nu poate cuprinde suferinta atroce pe care noi ca privitori,sintem capabili sa o vedem.Sarah devine suspicioasa si incepe o investigatie ulterioara in viata lui Sebastian,dar evenimentele pe care le afla si care "transpira",nu sint absolut deloc ceea ce credea ea...Noi traim in timpul televiziunii,unde noi ca telespectatori sintem sclavii "cutiei magice".Multi dintre noi urim televizorul,dar altii,mai multi ca noi,nu pot trai fara acesta.... pe cind altii vor fi omoriti sa fie in el....Staruri internationale porno ca si actori obisnuiti lucreaza impreuna,pentru prima data,interpretind cu arta trupului extrem folosita in scenele de tortura.Orice este real,dar in acelasi timp,orice este gata pentru rezultatul si scopul creatiei unui film in care orice este real.Filmul prezinta un caz fortat impotriva folosirii violentei gratuite la televizor,ca si justificarea de sine si caile ipocrite pe care preferintelele societatii contemporane le alege pentru a confrunta problemele copiilor din ziua de azi. 

Recenzii

TygerAssassin

08.09.2018

Pentru ca filmul nu are descriere nici pe www.imdb.com,aici gasiti site-ul oficial : http://www.fleshmannequins.com/ Aici trailer-ul filmului: http://www.fleshmannequins.com/trailer.html

3 2

ottorobert94

08.09.2018

Foarte ciudat filmul. Din primele 40 de minute nu am inteles mare lucru, iar actorii presteaza destul de fals. Scene horror realtiv putine si predomina scenele de nuditate. E foarte greu digerabil. Nota 6. Nu merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top