Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

House of the Dead (2003)

Horror, Acțiune, Thriller | 11 April 2003 (Canada, Germany, United States of America)

House of the Dead (2003)

House of the Dead

Horror, Acțiune, Thriller (Canada, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Uwe Boll, D.J. Caruso

Producător:

Herold Productions, Boll Kino Beteiligungs GmbH & Co. KG, Mindfire Entertainment, Brightlight Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Aprilie 2003

Dată lansare (Romania):

17 Mai 2021

Cautand un loc unde sa-si petreaca scurta vacanta de primavara, Cynthia, Greg si Karma afla despre o petrecere pe o insula in zona Seattle. Grabindu-se sa prinda vaporul, cei trei ii iau cu ei pe Simon si pe Alicia, insa cand ajung la doc, vaporul plecase deja. Ei ofera cativa dolari unui barcagiu local sa ii duca pana pe insula, iar cand ajung acolo descopera dezamagiti ca nu este nicio petrecere. Lucrurile se inrautatesc atunci cand grupul este atacat de o creatura misterioasa si cei cinci sunt nevoiti sa se refugieze intr-o casa ciudata aflata in apropiere.

Recenzii

Cosmin.1408

08.09.2018

Foarte bun filmul,90% actiune.Titlut nu e cel mai bun,avand in vedere ca actiune se petrece mai tot timpul pe insula(in afara casei).dar in rest este excelent.

4 7

ThoR2

08.09.2018

Inca o data Uwe Boll dovedeste a fi cel mai slab regizor al zilelor noastre.Nu imi pot da seama cum producatorii de filme il aleg pe el ca regizor.Foarte prost filmul ,de la inceput pana la sfarsit.Nota 1

3 2

bbibi

08.09.2018

Cel mai prost film regizat vreodata! Consider ca a fost o mare pierdere de timp deoarece nu este nimic interesant la el, pe langa asta mai e si previzibil. Nu merita vazut!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top