Moonlight Trailer
Trailer #1 02:35

How to Make Love to a Woman (2010)

Comedie, Romantic | 13 July 2010 (United States of America)

How to Make Love to a Woman (2010)

How to Make Love to a Woman

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Culver

Producător:

I Lied About Everything Picture, How To Productions

Dată lansare (SUA):

13 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

<p align="left">How to make love to a woman este o comedie care prezinta dilemele unui tanar care nu stie cum sa faca dragoste cu iubita lui, Laura.  Andy este un muzician care habar nu are cum sa-si satisfaca prietena. Pe cale de consecinta, apeleaza la colegii sai (printre care si Jenna Jameson care isi joaca propriul rol), muzicieni si ei, pentru a primi sfaturi pertinente. Dar timpul il strange cu usa intrucat se simte amenintat de aparitia vechiului sau prieten din copilarie, chipes si spiritual, Daniel. Toate detaliile picante despre cum se face cu adevarat dragoste, sunt prezentate de Jenna Jameson care "arde" de nerabdare sa va invete toate trucurile necesare pentru a depasi acele bariere ale comunicarii care apar intre femei si barbati sub asternuturi.</p>

Recenzii

madstelista

08.09.2018

comedie ? pare interesanta

0 3

Y0uB094

08.09.2018

sunt foarte curios....cand va aparea filmul acesta? pare destul de interesant.Macar sa vizionezi filmul pentru jenna jameson care iata face din nou un alt fel de film decat unul pentru adulti..trailerul promite,dar nu se stie.

0 0

cinematrix

08.09.2018

Filmul abordeaza eterna problema cu sexul, dar o face atat de banal si de plictisitor, incat ar merita un premiu doar pentru asta. Cel mai interesante faze sunt alea de final. In rest mediocritate pe toata linia, cateva mici glumite mai de Doamne ajuta, altfel jalnic. Merita cu incredere 2/10.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top