Moonlight Trailer
Trailer #1 01:17

Hudson Hawk (1991)

Acțiune, Aventuri, Comedie | 23 May 1991 (United States of America)

Hudson Hawk (1991)

Hudson Hawk

Acțiune, Aventuri, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Lehmann, Russ Meyer

Producător:

TriStar Pictures, Silver Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Mai 1991

Dată lansare (Romania):

24 Noiembrie 2020

Eddie Hawkings, supranumit Hudson Hawk (un hot profesionist) este proaspat eliberat din inchisoare, dupa ce si-a ispasit pedeapsa de zece ani, iar acum el este hotarat sa-si traiasca restul vietii ca un cetatean onest. Insa planurile sale nu par a avea succes cand Mayflower il santajeaza sa fure unele lucrari de-ale lui Leonardo da Vinci, amenintand ca-l va omori pe prietenul sau, Tommy.

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

O parodie destul de reusita. Desi nu sunt o mare fana a acestui gen, mi-a placut, mai ales la inceput. Mai incolo a cam luat-o un pic razna, insa per total un film bun.

1 3

Juristul

08.09.2018

Un film in care parodia este perfect completata de surasul vesnic ironic(chiar si in situatii dramatice),de catre Bruce Willis.hazul de necaz,ne face sa-l felicitam pe Scenarist.Bravo !

3 4

iulian30

08.09.2018

un film de actiune,interesant.mereu in revad cu placere,mai ales pentru povestea plina de aventura,dar si talentul actorilor in a reda melodii celebre :) Cu locuri frumoase din europa,dar si cu actiunea specifica unui film cu Bruce Willis,eu il recomand cu caldura.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top