Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Hulk (2003)

Dramă, Acțiune, SF | 19 June 2003 (United States of America)

Hulk Uriasul (2003)

Hulk

Dramă, Acțiune, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ang Lee

Producător:

Marvel Enterprises, Universal Pictures, Good Machine, Valhalla Motion Pictures

Dată lansare (SUA):

19 Iunie 2003

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Viata linistita de cercetator a lui Bruce Barner in domeniul geneticii, ascunde un trecut dureros si aproape uitat. Fosta lui prietena si colaboratoare, Betty Ross, s-a saturat de starea emotionala nesigura a lui Bruce si renunta la a-i mai fi alaturi – asta pana cand un complex experiment de laborator il transforma pe acesta intr-o creatura foarte puternica, cunoscuta drept Hulk

Recenzii

Dan007

08.09.2018

Un film despre genetica, distrugere in masa si iubire. Mi-au placut mai ales scenele de lupta, fuga si salturile uriase prin desert si efectele speciale, toate acestea oferindu-ti o senzatie unica.

5 3

iggy87garage_rock

08.09.2018

toti au blamat acest film pt efecte speciale ptscenariu, si durata sa prea lung s.a.m.Parerea mea e ca acest film e unul care isi propune sa fie un film de actiune dar care e mult mai metaforic si mai complex decat un ori si care alt film d actiune. Ang lee creaza aceasta calatorie a lui Bruce Banner(hulk) spre o auto cunoastere de sine si a luptei sa'le cu proprii demoni si a fricii care duce spre frustrare si furie.Filmul pune mare accent pe starea si conflictul psihic a protagonistului ,iar aici intervine iamginatia fabuloasa a regizorului unde creaza imagini simbolice si de o frumusetze desafarsita (cu imagini de explozii nucleare, deserturi, vegetatie ciudata si..) Muzik , secventele poetice in care hulk sare km intregi pri tinuturi salbatice, locatiile bine alese pt desfasurarea actiuni , efectele si rolurile actorilor va vace din filmul asta o experientza se divertisment pura si lasa loc si de alte revizionari .

7 5

blooregard

08.09.2018

The Incredible Hulk e un blockbuster sincer… fără pretenţii artistice… plin de acţiune,, gălăgie şi cafteală cât cuprinde.

3 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top