Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

J'ai tué ma mère (2009)

Dramă | 05 June 2009 (Canada)

I Killed My Mother (2009)

J'ai tué ma mère

Dramă (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Xavier Dolan, Abby Berlin

Producător:

Indie Dandy Productions, Mililifilms, Novem

Dată lansare (SUA):

5 Iunie 2009

Dată lansare (Romania):

4 Iunie 2010

J'ai tué ma mère (Am omorît-o pe mama) este o dramă care îl are in centru pe Hubert Minel,un adolescent de 17 ani . Dispreţuindu-şi mama, uită de comunicare şi de tot ceea ce îl leagă de aceasta. <br /><br /> Certurile realizează un contrast între aparenţa unei familii dezbinate şi esenţa unor sentimente neexprimate de cei doi, grija părintească fiind transformată într-un ospiciu al cicălirii, iar iubirea adolescentului acordată mamei fiind ascunsă într-un amalgam de neînţelegeri şi reproşuri pline de ură.<br /><br />  Tânărul îşi găseşte consolarea în artă şi prietenie, uitând oarecum de neînţelegerile ce-l aşteaptă acasă.

Recenzii

itsme

08.09.2018

A fost ultimul film pe care l-am vazut la TIFF si am mers la el fara sa stiu despre ce e vorba, doar pentru "un ultim film". Asta a fost insa cea mai buna alegere. Un film la care nu m-am asteptat, atat de sincer si dragut... Xavier Dolan-Tadros promite multe. Merita vazut!

2 0

mar888

08.09.2018

Nici un pic de iubire. Poate oare sa nu existe ea intr-o relatie mama-fiu ? Egoismul fara margini, dezamagirea, virsta adolescentina sunt poate elemente care ascund dupa sine nepasarea sau dragostea exagerata. Dragostea si ura sunt doua sentimente care se intersecteaza frecvent in relatia dintre cei doi, dintre mama "cicalitoare" si fiul homosexual. De remarcat ca in acest film tinarul canadian Xavier Dolan-Tadros, este atit actor, regizor cit si scenarist.

4 0

mhg

08.09.2018

Exprimă realitatea prezentă în unele familii. Prestaţia actorilor este evidenţiată prin naturaleţe , de parcă te-ai afla lângă aceştia. În mare, filmul cuprinde relaţia fragilă dintre o mamă şi un fiu sensibil. Esenţialmente,filmul dovedeşte că o astfel de problemă ar putea să fie rezolvată doar prin comunicare. Îl recomand!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top