Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

I Know Who Killed Me (2007)

Crimă, Horror, Mister, Thriller | 27 July 2007 (United States of America)

Stiu cine m-a ucis (2007)

I Know Who Killed Me

Crimă, Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Sivertson, Peter Berg

Producător:

360 Pictures, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

27 Iulie 2007

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

<p align="justify">    Idilicul orasel New Salem este zguduit atunci cand un asasin in serie misterios si sadic incepe sa rapeasca tinere fete si sa le tortureze in moduri groaznice inainte de a le ucide. Intr-o noapte, in timp ce se afla in oras in compania prietenilor, talentata pianista si scriitoare aspiranta Aubrey Fleming dispare fara urma, o fata care ii semana identic fiind gasita grav ranita dupa doua saptamani de catre un sofer pe marginea unui drum parasit. Dupa ce isi recapata cunostita la spital, fata ii uimeste pe medici si pe parintii sai - Susan si Daniel Fleming - afirmand ca numele sau real este Dakota Moss si ca nu a cunoscut-o niciodata pe Aubrey Fleming. </p><p align="justify">    Crezand ca sufera de stres posttraumatic, familia si agentii FBI asteapta ca tanara sa isi recapete puterile inainte de a o interoga in amanunt in legatura cu evenimentele carora le-a cazut victima, dar cercetand datele din computerul fetei afla cu stupoare ca Aubrey scrisese o povestire al carei personaj principal se numea chiar Dakota Moss. Pornind o investigatie pe cont propriu, Dakota descopera faptul ca ea si Aubrey sunt surori gemene, nascute in Virginia de catre Sue Moss, ca intre ele exista o conexiune mintala telepatica, ca adevaratul copil al sotilor Fleming a murit in incubator si ca Daniel Fleming o crescuse pe Aubrey cu acordul mamei sale naturale, careia ii trimitea lunar mari sume de bani pentru a pastra secretul. </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

M-am uitat vreo 20 de minute şi nu s-a lipit nimic de mine. O aberaţie cu A mare. De evitat.

5 14

riddick

08.09.2018

Linistea unui orasel idilic este tulburata cand Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tanara cu un viitor promitator, este rapita si torturata de un criminal in serie sadic. Fata reuseste sa scape si este internata intr-un spital pentru recuperare. Dar Aubrey sustine ca ea nu este cine cred ei ca este si ca adevarata Aubrey Fleming este inca in pericol de moarte.

7 6

KgheO

08.09.2018

Un subiect foarte bine ales...si original...pacat de modul in care s-a derulat intraeaga actiune,un film bun,dar cu multe scapari care puteau fi remediate sau cel putin evitate. Dupa parerea mea mai trebuia insistat pe partea regizorala!

6 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top