Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

I Love You Phillip Morris (2009)

Comedie, Dramă, Romantic | 18 January 2009 (United States of America)

Te iubesc Phillip Morris (2009)

I Love You Phillip Morris

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Glenn Ficarra, John Requa, Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi

Scenariști:

John Requa, Glenn Ficarra

Producător:

EuropaCorp

Dată lansare (SUA):

18 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2021

<p align="justify">I Love You Phillip Morris este povestea adevarata care prezinta viata hotului si impostorului Steven Jay Russell. El era un familist convins, numai ca mancarea pusa pe masa provenea din fraudele care in cele din urma l-au aruncat in inchisoare. Aici el s-a indragostit de colegul de celula, Phillip Morris. Motivat de dragostea sa pentru Morris, Russell evadeaza din inchisoare de patru ori, o data folosind un pix verde si o galeata de apa pentru a da hainelor de detinut aspectul unei salopete de medic, altadata prefacandu-se ca a murit de SIDA si semnandu-si propriul certificat de deces. Toate aceste tentative pentru a fi aproape de dragostea vietii lui.</p><p> </p>

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Jim Carrey, din nou stralucitor! Poate filmul nu este la fel de reusit ca celelate, din filmografia acestui actor, dar el inca o data realizeaza un rol de exceptie.

20 29

purplelyna

08.09.2018

mi-a placut ,ceva nou si interesant ptr un film cu jim carey....merita vazut ptr faptu ca vine cu ceva surprinzator ptr unii intr-un mod placut ptr altii nu....9/10.

0 2

dalvtania

08.09.2018

o poveste de dragoste adevarata, insa neconventionala, foarte bine interpretata de protagonistii filmului.un film de exceptie, ce vine cu un plus la toate capitolele si ti capteaza atentia din primele minute.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top