Moonlight Trailer
Trailer #1 03:02

I Origins (2014)

SF, Dramă | 18 July 2014 (United States of America)

I Origins (2014)

I Origins

SF, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Cahill, Jason Xenopoulos

Producător:

Bersin Pictures, Verisimilitude, WeWork Studios

Dată lansare (SUA):

18 Iulie 2014

Dată lansare (Romania):

18 Septembrie 2021

Doctorand în domeniul biologiei moleculare, Ian Gray (Michael Pitt) rămâne fascinat de femeia misterioasă, Sofi (Astrid Bergès-Frisbey), ai cărei ochi îi fotografează în timpul unei petreceri. Deși aceasta dispare fără ca Ian să-i afle identitatea, tânărul om de știință, printr-o serie de coincidențe și întâmplări neobișnuite, ajunge să o regăsească. Cercetarea sa academică- discreditarea teoriei creaționiste prin noi dovezi ale evoluției ochiului uman, îl conduce la o descoperire importantă, însă providența îl aruncă într-un joc al căutării la capătul căruia răspunsul s-ar putea să nu fie cel așteptat.

Recenzii

Gabriel.Dascalu

08.09.2018

Cu toate ca eu nu sunt fan al filmelor SF, I Origins m-a lasat cu gura cascata. Genul SF nici macar nu se face prezent. Pare un film comercial, facut c pentru a fi vandut, dar scenariul este original si total uimitor a reusit sa ma tina in suspans pe tot parcursul filmului. Nota mea este 10, si cred ca intra in top 5 personal al filmelor din 2014!

3 1

WizardS

08.09.2018

Un film minunat, cu o tema deosebita, frumoasa prin misterul din spatele ei. Actorii au o buna prestatie. Muzica este excelenta. Scenele sunt putin cam prelungite, dar cu efect si merita rabdarea sa fie urmarite. Va fi foarte apreciat de public intrucat va avea rezonanta in inimile multora. Merita vazut.

0 1

corcodus

08.09.2018

intr-adevar un sf de calitate; iti pune la indoiala credinta; marturisesc ca nu am fost foarte entuziasmata la inceput, dar apoi mi-a placut.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top