Moonlight Trailer
Trailer #1 02:15

악마를 보았다 (2010)

Thriller, Horror | 12 August 2010 (South Korea)

I Saw the Devil (2010)

악마를 보았다

Thriller, Horror (South Korea)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kim Jee-woon, Marc Rothemund

Producător:

Softbank Ventures, Peppermint & Company, Siz Entertainment, Showbox

Dată lansare (SUA):

12 August 2010

Dată lansare (Romania):

1 August 2021

Kim Soo-hyeon este un barbat casatorit asezat la casa lui avand toate motivele sa fie un barbat fericit fiindca sotia lui este insarcinata. Drama acestuia porneste din momentul in care sotia lui este ucisa cu brutalitate de catre un criminal in serie care isi face un obicei in a batjocori femei tinere si apoi omorandu-le. El pleaca in cautarea criminalului, avand ca presupusi vinovati cativa oameni care urmeaza sa ii interogheze. Afland care este adevaratul criminal al sotiei, hotaraste sa nu il omoare direct ci doar sa il tortureze zile in sir pentru a simti multa durere exact ca si sotia lui in momentul omorul, asta fiind strategia lui pentru a realiza o razbunare crunta si dureroasa. Insa acesta razbunare are si unele efecte negative asupra lui, criminalul incercand sa omoare si familia sotiei lui punand pe jar politia locala. Oare va putea sa il omoare Kim Soo-hyeon pe criminal, avand in vedere ca in planul lui de razbunare intervin mai multe personaje?

Recenzii

Abigail

08.09.2018

masacru,durere,dorinta de razbunare,razbunare crunta,sarcasm,ura..cateva cuvinte ce caracterizeaza acest film ..evenimente din ce in ce mai tensionante cu cat inaintezi in vizionare.un final dur,dar atat de intens incat nu poti sa-l uiti prea repede..se pare ca uneori ura orbeste atat de tare incat oamenii se impietresc,nemairealizand pericolul pentru cei aprpopiati ..o lectie dura ce trebuie dezbatuta pentru a ramane cu ceva din ea."ce poti face astazi nu lasa pe maine"

4 2

girlie_girlie

08.09.2018

Un film care te marcheaza tocmai prin anarhia si complexitatea personajului negativ, vazut poate pe nedrept de catre ceilalti ca fiind doar un animal, o bestie ce ucide din placere... Dar nu era numai din placere ci si o revolta a acestuia impotriva unui ideal, a unei conceptii despre ceea ce inseamna viata in societatea moderna, impotriva unei femei si de ce nu chiar impotriva sa. Trebuie spus ca acesta avea aproape toate "uneltele" (poate ca ce ii lipsea era tocmai compasiunea; neputinta de a intelege lumea in care trebuia sa traiasca) necesare pentru a supravietui in jungla de beton dar nu dorea sa se integreze in societate, ii placea sa fie altfel, ii placea sa omoare! (intregul proces de la alegerea victimei, panda, ritualul uciderii, al debarasarii de cadavru, apartenenta la acest club al crimelor de placere, de satisfacere a incapacitatii lor de conformare!)

5 1

Lucass19

08.09.2018

Nu sunt un fan cinematografiei asiatice,iar de departe acesta este cel mai bun film asiatic ce l-am vazut..complex,intens,brutal,cu mult sange,razbunare la cote maxime si interpretari foarte bune..exact pe gustul meu..what a ride!

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top