Moonlight Trailer
Trailer #1 01:08

I Spit on Your Grave (2010)

Thriller, Crimă, Horror | 17 June 2010 (United States of America)

Scuip pe mormântul tău (2010)

I Spit on Your Grave

Thriller, Crimă, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven R. Monroe

Producător:

Anchor Bay Films, Family of the Year Productions, Cinetel Films

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

  Remake al controversatului horror cu acelasi titlu din anul 1978, "I Spit on Your Grave" o are in centrul actiunii pe Jennifer Hills, o scriitoare frumoasa de la oras, care inchiriaza pentru o perioada de cateva luni o cabana situata in mijlocul padurii pentru a lucra in liniste la cel de-al doilea roman. Un incident minor petrecut la o benzinarie ii determina pe localnicii Johnny, Stanley, Michael si Andy sa intre cu forta in cabana izolata pentru a-i preda orasencei o lectie de umilinta si intimidare, iar Jennifer este violata cu brutalitate si maltratata pana in momentul in care reuseste sa scape din ghearele atacatorilor si sa sara in apele unui rau. Dupa aproximativ o luna, Jennifer Hills se intoarce mai dornica de razbunare decat oricand si le intinde celor patru atacatori si serifului Storch o serie de capcane ingenioase si mortale, torturandu-i in moduri greu de imaginat si pedepsindu-i crunt pentru faptele lor reprobabile.  

Recenzii

smeagle

08.09.2018

80% din film se invarte in jurul torturii saracutei fete,care si-a cam cautat-o singura,dupa ce s-a dus in fundul padurii,cu o lada de votca si un stoc de iarba,ca sa ce? Sa faca plaja despuiata,pentru a atrage mai bine pe taranii din padure, care nu mai vazusera femei,in afara de iepele,pt care se pare ca aveau un fetish. Whatever! Ideea este ca dupa ce scapa de ei,dupa trei sferturi de film,ea apare si in 10 min ii rezolva pe toti,dintr-o data,transformata in wonder women,care supravietuise o luna in padure,probabil cu tehnicile de supravietuire invatate de pe discovery chanel. Si am tot asteptat sa vad si eu macar un scuipat mic pe un mormant,dar nimic...

14 10

jorik_1987

08.09.2018

un film ce iti provoaca mai multa scarba decat teama, dupa parerea mea. Scene porno cu duiumul, acting submediocru, capcane morbide neinspirate, vesnicele clisee americane din filme "de groaza"... etc etc. un film ce va fi apreciat de feministe, probabil tot aceleasi care i-au dat si nota 9,5. sfatul meu: NU VA PIERDETI TIMPUL!

4 9

chaos409

08.09.2018

Un film superb! Foarte bine realizat. Actorii joaca bine, filmul este captivant.

11 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top