Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

Ieri, oggi, domani

Dramă, Comedie, Romantic | (France, Italy)

Yesterday, Today and Tomorrow

Ieri, oggi, domani

Dramă, Comedie, Romantic (France, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vittorio De Sica, Harold Becker

Producător:

Les Films Concordia, Compagnia Cinematografica Champion

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

<p align="left">Ieri, oggi, domani (Ieri, azi, maine) sunt povestile a trei femei diferite si barbatii care graviteaza in jurul lor. Adelina vinde tigari la negru in Napoli si este casatorita cu un somer pe nume Carmine, care se afla in fata unei acuzatii care l-ar putea azvarli in inchisoare. 7 ani mai tarziu si 7 copii pana in prezent, inchisoarea se apropie si mai mult de Carmine, iar Adelina nu il mai suporta deloc. In Milan, Anna conduce un Rolls Royce, este plictisita si agata un scriitor. Ea viseaza sa fuga cu el pana cand o sa cedeze masina. In Roma, Mara pune ochii pe un seminarist, a carui bunica o evita cu desavarsire, in timp ce ea jura ca va trece la abstinenta. Amantul lui Mara din Bologna devine din ce in ce mai nerabdator.</p>

Recenzii

ghebala

08.09.2018

Un film de Oscar cu Sophia Loren si Marcello Mastroianni in mare verva. Mie personal scenariul mi-a parut putin cam "subtire", dar e o parere. Merita insa remarcata o alta modalitate de interpretare a lui Sophia Loren. Merita vazut!

1 1

Doina1952

08.09.2018

Film - scheci , nu este o capodopera, in opinia mea dar ramane o intalnire artistica intre Sophia Loren cu multiplele valente ale talentului ei, un " Vezuviu " (cum o numea criticul Magda Mihaescu ) care trebuie doar provocat ca sa se dezlantuie si un cineast Vittorio De Sica, un profesionist in cel mai inalt sens al cuvantului care si-a pus amprenta asupra destinului ei cinematografic.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top