Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Il corsaro nero (1976)

Acțiune, Aventuri | 22 December 1976 (Italy)

The Black Pirate (1976)

Il corsaro nero

Acțiune, Aventuri (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sergio Sollima

Scenariști:

Sergio Sollima, Alberto Silvestri

Producător:

Rizzoli Film

Dată lansare (SUA):

22 Decembrie 1976

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

 Emilio di Roccabruna, contele din Ventimiglia, este intr-o lupta acerba contra lui Van Gould, care, cu zece ani in urma i-a ucis tatal, si i-a furat toate proprietatile familiei sale. Acesta este cunoscut sub denumirea de Il Corsaro Nero (Piratul Negru), iar ceilalti doi frati ai sai sunt cunoscuti sub denumirea de Il Corsaro Verde (Piratul Verde), si Il Corsaro Rosso (Piratul Rosu). Dar Piratul Verde si Piratul Rosu sunt asasinati intr-un mod brutal de catre oamenii lui Van Gould, in timp ce Piratul Negru trebuie sa salveze un sat indian de catre Spaniards. Acesta insa o poate salva doar pe Yara. Mai tarziu, acesta isi organizeaza planul de razbunare, cu ajutorul lui Morgan. Daca va da roade acest plan sau nu, veti afla doar urmarind acest film de actiune/aventura.

Recenzii

claudiu99

08.09.2018

unul din primele filme in care joaca kabir bedi,mi-l-as dori f. milt!

1 4

highlander

08.09.2018

Daca vreau sa vad un film cu pirati adevarat, asta e cea mai buna alegere. Piratii din Caraibe si alte versiuni sunt doar niste imitatii ieftine pe langa aceaste unice versiuni de film si mai precis acesta este atelierul de la care au pornit altele. Este genul de film unde e posibil sa te pierzi fara sa vrei in trepidanta aventura a stapanilor cu adevarat ai marilor, a celor mai frumoase asalturi de cucerire a corabiilor cu panze, a luptelor care sunt care mai de care mai diversificate, incepand de la lupta pentru doamne si pana la spectaculoasele dueluri intre spadasini cu staif. Frumos de la un capat la altul, cu un Kabir Bedi parca nascut pentru a fi corsarul "negru", aprig si irezistibil si neuitand de frumoasa Carole André care ne arata ce veleitati seducatoare poseda in rolul jucat. Un film cu adevarat de colectie.

13 4

Juristul

08.09.2018

Iata ce inseamna un film cu adevarat bun.Modul in care regizorul,reuseste sa imbine,dragostea,curtoazia oamenilor marii(marginalizati de lumea interlopa),cu luptele adevarate de capa si spada,cu abordajul navelor si corectitudinea,onoarea acestor "corsari",te fac sa vezi frumosul,chiar si acolo unde toti spun ca este rau.Cu un Kadir Bedi in plina ascensiune,nu vei regreta sa vezi aceasta frumoasa pelicula!

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top