Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

L'illusionniste (2010)

Animaţie, Dramă | 16 February 2010 (France, United Kingdom)

Iluzionistul (2010)

L'illusionniste

Animaţie, Dramă (France, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sylvain Chomet

Producător:

Sony Pictures Classics, Django Film, Pathé Films, CinéCinéma, Canal+

Dată lansare (SUA):

16 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2010

<p align="justify">  Este anul 1959, formatiile de muzica rock sunt in plina ascensiune si se bucura de un succes exceptional la public, iar magicianul de moda veche Tatischeff se confrunta in fiecare zi cu sentimentul propriei inutilitati. Trucurile lui au devenit caraghioase, iepurasul pe care il scoate din joben nu pare sa mai coopereze ca altadata, iar spectatorii s-au plictisit de numerele lui vechi de iluzionism, motiv pentru care Tatischeff este fortat sa calatoreasca dintr-un oras in altul si dintr-o tara in alta in cautare de angajamente profesionale. Dupa ce paraseste Parisul si trece prin Londra, magicianul ajunge intr-un sat scotian in care o cunoaste pe adolescenta Alice, de care se ataseaza atat de mult incat o trateaza ca pe o fiica, la fel cum si ea il considera un tata. Alice si-a pastrat intacta inocenta copilariei si este convinsa ca numerele de magie ale lui Tatischeff sunt reale, devenind cea mai mare fana a iluzionistului si redandu-i acestuia increderea in fortele proprii si in talentul sau artistic. Dupa ce Alice il urmeaza pe Tatischeff la Edinburgh, intre cei doi se cristalizeaza o prietenie de neuitat, care le transforma existentele pentru totdeauna.</p>

Recenzii

Vladutzz

08.09.2018

O animaţie străbătută dintr-un capăt în celălalt într-o grafică a perfecţiunii franceze colorată de un scenariu plin de viaţă. Mai simplu spus,e de vizionat,îl recomand.

6 2

elles

08.09.2018

Un film de animatie care te trage in lumea lui si te tine acolo, cu rasuflarea taiata pana la ultimul cadru. Un film sensibil cu o poveste care, asa cum au ghicit si realizatorii, nu trebuie spusa in prea multe cuvinte. Excelent!

4 3

DragonMaster

08.09.2018

Este o animatie muta care la inceput nu parea destul de buna dar vizionand-ul pana la capat am ramas uimit cat de bun poate fi chiar daca in toata animatia s-au spus doar cateva vorbe.Ador cinematografia franceza deoarece vine de multe ori cu idei noi fata de americani si stiu cum sa investeasca in filme bune.Nota mea este 9.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top