Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Imagine Me & You (2005)

Dramă, Comedie, Romantic | 01 February 2005 (Germany, United Kingdom, United States of America)

Casnicie In Trei (2005)

Imagine Me & You

Dramă, Comedie, Romantic (Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ol Parker

Producător:

BBC Films, Filmstiftung Nordrhein-Westfalen, Ealing Studios, Fragile Films, Focus Features, Cougar Films Ltd., Minotaur Film Partnership No. 3, RTL, X-Filme Creative Pool

Dată lansare (SUA):

1 Februarie 2005

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

Rachel si Heck se pregatesc sa se casatoreasca, fiind foarte siguri de dragostea lor. Insa cei doi o cunosc pe Luce, o florareasa care le furnizeaza aranjamentele la nunta. Intre cei trei se leaga o prietenie, iar cei doi proaspeti miri incearca sa o combine pe Luce cu cel mai bun prieten al lui Heck, Ned. Luce ii spune lui Ned ca nu poate merge intre ei pentru ca ea este lesbiana. Rachel se apropie din ce in ce mai mult de Luce si ajunge sa se intrebe la cine tine ea cu adevarat. Heck incepe sa simta ca ceva nu e un ordine, iar evenimentele se precipita, spre nefericirea celor trei implicati in aceasta poveste.

Recenzii

tzepeshgr

08.09.2018

Dupa ce vezi acest film, care are de toate, ajungi sa te intrebi daca ai facut alegerea care trebuia in viata sau daca puteai face ceva mai bine. O idee inspirata si un film bun...

5 3

simonica

08.09.2018

Un film la care mi-au dat lacrimile, un film despre dragoste si prietenie. Un film ce arata ca o femeie nu trebuie sa ramana langa un barbat daca inima ei bate pentru o femeie.

1 0

kenya

08.09.2018

un altfel de film despre Love Story , un film frumos care merita vazut , e relaxant si te prinde, in ziua nuntii cand totul e planificat pentru o viata , e ziua care ai asteptat-o toata viata , surpriza! te indragostesti de altcineva fara sa iti dai seama si culmea , e tot femeie ... ha ! e super tare ! il recomand cu placere !

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top