Moonlight Trailer
Trailer #1 03:00

On Her Majesty's Secret Service

Aventuri, Acțiune, Thriller | (United Kingdom, United States of America)

In slujba majestatii sale

On Her Majesty's Secret Service

Aventuri, Acțiune, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter R. Hunt

Producător:

United Artists, Eon Productions, Danjaq

Dată lansare (Romania):

28 Ianuarie 2021

<p><strong>On Her Majesty's Secret Service</strong> il gaseste pe James Bond intr-o noua misiune in care el pleaca sub acoperire in Alpi. Blofeld, agentul sindicatului crimei SPECTRE, si-a construit un laborator in Alpi, unde pune la punct ultimele detalii pentru noul sau plan de a cuceri lumea. Sub pretextul ca a gasit un medicament pentru alergii foarte rare, el atrage 10 femei cu astfel de probleme si le promite aceasta solutie pentru alergiile lor. Dar aceste 10 femei nu stiu ca de fapt tocmai au devenit "exemplarele" pe care el isi testeaza noul ser. </p><p>Toate femeile se intorc acasa cu un virus care poate distruge orice forma de viata. Misiunea lui Bond acum este de a localiza acest laborator si de a-l opri pe Blofeld, inainte ca acesta sa-si puna in aplicare planul mortal, si sa obtina ceea ce si-a propus. Pentru a-l opri pe Bond, Blofeld o rapeste pe Tracy, colaboratoarea lui James, de care acesta s-a indragostit. Acum Bond trebuie sa-si salveze iubita si sa opreasca planul demential al lui Blofeld.  </p>

Recenzii

epicvlas

08.09.2018

desi nu este cu sean cinery acest film se urca peste absolu toate filmle cu 007 cu sean conery. mi-a trecut filmul mult peste asteptari. geroge lasanby joaca rolul agentului 007 magnific. filmul este mult mai real si mai bine regizat ca si cellate cu sean conery care sunt ami mult fantezii. tely svals este magnific, joaca rol negativ. filmul este spectaculos are niste cascade si scene de actiune cum nu am vazut numai in filmele din 80, 90. avalansa de zapad este fantastic realizatra iar scenele de violenta si urmaririle te lasa fara respiratie..... iar sfarsitul este cea mai maresurpriza a filmului..... nu vreau sa il dezvalui va las pe voi sa urmariti acest ilm minunat. de colectie !

0 0

alcaz

08.09.2018

Mi s-a parut cel mai slab din seria de pana acum (pana in 1969) ! George Lazenby are mai degraba o "fata" de personaj negativ si are un joc "modest". Singurul lui avantaj e ...trupul ! Finalul-stupid- pune capac !

0 0

Bachus-B

08.09.2018

acest film din serie este ceva unic si pot spune ca sta pe locul 3 ca cel mai bun film Bond dupa Goldeneye si Casino Royal ! in primul rand scriitorul Ian Fleming nu a fost multumit cu alegerea lui Sean Connery pt rolul agentului 007, acesta nu semana deloc cu personajul din cartile scriitorului cu sosirea lui George Lasemby pe ecran scriitorul era multumit.... oo7 semana cu cel descris e Fleming - blond ,inalt ,subtire si cu o atitudine de snob gentelman ! fimul are in primu rand un scenariu incredibil de bun , plin de detalii care contine nu numai actiune ci si drama, si love story ...si ceva unic-- fara happy end !! scenele de actiune sunt foarte foarte bine regizate si nu sunt deloc exagerate ala 007 ca de obicei.... !Telly Savalas este formidabil in rolul personajului negativ schimbandu-si accentul american in unul britanic de parca ar fi nativ ....excelenta performanta ! filmul are spectacol si ce spectacol... scena cu avalansa, si urmarirea cu sanowbordurile este magnifica si facuta pe real fara sgi.. ! in film apare si marele actor Gabriele Frezetti care ajucat in Cera una Volta il West 1969 ! in acest capitol apare si o poveste e dragoste si nu una temporara ala 007... ci una adevarata care intra intrun mariaj si se termina tragic si brutal ! scena cand Bond si contesa stau in acel grajd si fac dragoste este absolut magica si romantica plina de efect !.. finalul este absolut neasteptat de la un atfel de film in acest film, nu eroul invinge ci raufacatorii ....unic pt acest gen !!! sfarsitul este de lacrimat cea ce creste calitatea filmului ! daca nu ar fi fost Goldeneye as pune acest film cu agentul 007 pe primu loc din toate cele realizate pana acum ..! nota 11 !!!

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top