Incognito (1997)

Incognito

Crimă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Badham

Scenariști:

Jordan Katz

Producător:

Morgan Creek Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Noiembrie 1997

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

Harry Donovan este un pictor care falsifica tablouri. Acesta este abordat de un client care ii ofera o suma considerabila pentru a falsifica un Rembrandt.Intrigat de aceasta provocare, Harry accepta si termina lucrarea. La Paris, Harry o intalneste pe Marieke van den Broeck, specialista care este angajata de clientul lui sa autentifice tabloul, cu care are o aventura de o noapte. De aici lucrurile se complica si Harry este prins intr-o cursa in care trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia si sa gaseasca curajul de a fi el insusi.

Recenzii

FreDDyD

08.09.2018

Only Rembrandt can paint a Rembrandt.

5 6

dalvtania

08.09.2018

Personal, consider acesta productie foarte bine realizata.Filmul este usor, cu iz de aventura si cu un acting actoricesc foarte bun, si totodata scenariul este foarte reusit.Filmul reuseste sa faca o scurta incursiune in lumea artei si o prezinta intrun mod original intrun thriller de exceptie ce te captiveaza si te tine.

3 0

remyy63

08.09.2018

Foarte foarte bun acest film.Jason Patric si Irene Jacob reusesc sa faca un cuplu ciudat,de care nu are cum sa nu-ti placa.Foarte bun Rod Steiger in rolul tatalui pictorului.9.

5 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top