Moonlight Trailer
Trailer #1 02:15

Indecent Proposal (1993)

Romantic, Dramă | 07 April 1993 (United States of America)

Propunere indecenta (1993)

Indecent Proposal

Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adrian Lyne

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

7 Aprilie 1993

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

Este povestea de dragoste dintre Diana Murphy si David Murphy. Ea gaseste locul perfect pentru a-si construi casa pe care o visau si cei doi se imprumuta pentru a-si realiza dorinta. In momentul in care intra ulterior intr-o criza financiara, se duc la Las Vegas pentru a incerca sa castige o suma importanta de bani. Dupa ce pierd la masa de joc, sunt acostati de milionarul John Gage care le ofera un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Cei doi accepta dupa indelungi framantari, dar aceasta decizie le pune in mare pericol relatia

Recenzii

eedy

08.09.2018

cum sa il pui in rolul bogatasului care ofera milionul pe R obert Redford?cind femeile ar da ele bani pentru o noapte cu el?ce a avut regizorul in cap?

12 15

mauro

08.09.2018

A-si face si eu o propunere daca a-si fi bogat dar nu unei femei ca Demi Moore nu isi face bani '' frumusetea'' si tinand cont la cat cheltuie pe an pentru frumusetea ei si neajungand prea departe. Trebuie prima data sa fi inzestrat de la mama natura si pe urma mai vi cu ceva retusuri.Pacat de film ca e superb dar trebuia aleasa alta actrita pentru aceasta propunere.

1 9

amphytrites

08.09.2018

filmul e foarte bun, pentru cine nu l-a vazut, sa nu-l piarda :)

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top