Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Independence Day (1996)

Acțiune, Aventuri, SF | 25 June 1996 (United States of America)

Ziua Independenței (1996)

Independence Day

Acțiune, Aventuri, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roland Emmerich, John Lasseter

Producător:

Centropolis Entertainment, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

25 Iunie 1996

Dată lansare (Romania):

4 Octombrie 1996

Pe 2 iulie, o navă extraterestră gigantică intră pe orbita Pământului și lansează câteva zeci de nave spațiale "distrugătoare" în formă de farfurii zburătoare, care atacă si distrug rapid marile orașe de pe suprafaţa planetei. Pe 3 iulie, Statele Unite conduc un contraatac coordonat care eşuează. Pe 4 iulie, este conceput un plan pentru a dobândii acces la interiorul navei-mamă de origine extraterestră aflată în spațiu, pentru a planta în ea, un focos nuclear.

Recenzii

Rudolfo

08.09.2018

Unul dintre cele mai mari succese de box office din istoria cinematografiei, ZIUA INDEPENDENTEI vã va ului prin imaginile invaziei extraterestre asupra întregii rase umane. Spectacolul incredibil începe odatã cu aparitia imenselor nave spatiale, însã admiratia se va transforma rapid în teroare, odatã cu momentul în care uriasele nave pornesc în distrugerea marilor orase din întreaga lume. Pãmântul mai are o singurã sperantã: supravietuitorii decisi sã riposteze printr-o mare ofensivã împotriva invadatorilor, înainte ca umanitatea sã fie nimicitã. "Amintind de paranoia filmelor cu OZN-uri din anii '50, aceasta pelicula triumfalista, in care se da o batalie victorioasa impotriva unor extraterestri ce vor sa distruga planeta, merita (re)vazuta azi, dupa ce realitatea i-a jucat fictiunii o tragica farsa. O data pentru a reintari valoarea efectelor speciale neglijent reciclate, a doua oara pentru a aprecia campania disimulata de imunizare la calamitati si atrocitati de tot felul." - Irina Coroiu

2 2

Nutzica

08.09.2018

Vedeta filmului o reprezinta exceptionalele efecte speciale, apoi urmeaza actorii Will Smth, Roberts Loggia, Judd Hirsch, Harvey Fierstein, care isi interpreteaza foarte bine rolurile. Unul dintre cele mai bune filme de gen.

1 2

NKD

08.09.2018

super film

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top