Moonlight Trailer
Trailer #1 01:38

Infected (2008)

Aventuri, SF, Thriller | 16 September 2008 (Canada)

Infected (2008)

Infected

Aventuri, SF, Thriller (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adam Weissman

Scenariști:

Joshua Hale Fialkov

Producător:

Muse Entertainment Enterprises

Dată lansare (SUA):

16 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Februarie 2021

O specie de extraterestrii au invadat pamantul intrucat planeta lor este suprapopulată. Ei se ascund sub infatisare umană, ocupând pozitii cheie in economia si administratia americană. Folosind trupurile umane drept gazde pentru noile generatii de extraterestrii, incearca sa infecteze prin apa si hrană intregul pamant. Un grup de oameni sunt la curent cu intentia acestora si incearcă să implice doi ziaristi pentru a da in vileag intreaga conspiratie extraterestră. Candva cuplu, Ben si Lisa, ce lucreaza inca la acelasi ziar, devin din nou parteneri pe parcursul actiunii, incercând să isi rezolve si problemele amoroase.  

Recenzii

Lockerul

08.09.2018

Ideea filmului este una foarte buna, pacatul lui este ca a fost facut la "low budget". Oricum, filmul aduce putin cu "The Hapening".

0 0

tristan09

08.09.2018

Sunt de acord ca ideea filmului nu este rea, problema este cu transpunerea ei cinematografica. Nu am inteles ce caută Isabella Rosellini in filmul asta! Oricum face parte din categoria filmelor cu extraterestrii urati si in final prosti ca napu. Nu merita sa va pierdeti vremea cu el.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top