Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Inglourious Basterds (2009)

Dramă, Acțiune, Thriller, Război | 18 August 2009 (Germany, United States of America)

Ticalosi fara glorie (2009)

Inglourious Basterds

Dramă, Acțiune, Thriller, Război (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Quentin Tarantino, Harold Ramis

Scenariști:

Quentin Tarantino

Producător:

The Weinstein Company, Universal Pictures, A Band Apart, Zehnte Babelsberg, Visiona Romantica

Dată lansare (SUA):

18 August 2009

Dată lansare (Romania):

4 Septembrie 2009

În Franța ocupată de germani Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) privește neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului și fuge la Paris, unde-și creează o nouă identitate ca proprietar și proiecționist de cinema. În altă parte a Europei, locotenentul Aldo Raine ( Brad Pitt) organizează un grup de soldați evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziștilor. Cunoscuți sub numele de „Ticăloșii”, trupa lui Raine o adoptă pe actrița și agenta sub acoperire de origine germană Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) într-o misiune al cărei scop este lichidarea liderilor celui de-al treilea imperiu. Soarta unește drumurile personajelor in cadrul unei săli de cinema, unde Shosanna este hotărâtă să-și ducă la îndeplinire propriul ei plan de răzbunare.

Recenzii

193 Ordonare după: | |

alexander_007

08.09.2018

Un film bestial, parerea mea. Scenariul, regia , prestatia actorilor, mai ales Brad Pitt, care face un rol fenomenal, si mai ales dialogurile multe si spumoase fac un film bestial! Nu trebuie ratat! 10

0 0

burmacat

08.09.2018

Anii razboiului pe intelesul manelistilor, cu un Hitler imbracat in Batman si Waffen SS vorbareti . Stilul lui Tarantino cu gangsteri dementi nu merge oriunde. Un film aiurea cu un scenariu irealist si atat, adica nu ce asteptam.

7 15

florinavasilie

08.09.2018

Ipoteza că fanii lui Tarantino sunt manelişti este cel puţin hilară. Nu e jignitoare pentru că filmele lui se adresează minţilor deschise, care nu au ca repere pentru stima de sine părerea altora. "Hitler imbracat in Batman si Waffen SS vorbareti" este o descriere destul de pertinentă, cu mult umor, dar teoria că nu merge oriunde... de ce? Nu cred că a existat ceva mai dement, aiurea şi irealist decât regimul nazist şi acceptarea lui tacită din perioada de început a WW2. Arta constă inclusiv în a trezi sentimente mai puţin ortodoxe. Filmul, ca şi aproape toate ale lui Tarantino, obligă spectatorul la un exerciţiu de imaginaţie şi reflecţie. Nu este realist după reperele obişnuite, dar nu e un documentar. Aştept cu nerăbdare premiera din România şi comentariile de după.

9 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top