Moonlight Trailer
Trailer #1 01:28

Innerspace (1987)

Acțiune, Comedie, SF | 30 June 1987 (United States of America)

Calatoria fantastica (1987)

Innerspace

Acțiune, Comedie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joe Dante, Martin Scorsese

Producător:

Amblin Entertainment, The Guber-Peters Company, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

30 Iunie 1987

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

<p align="left">Lt. Tuck Pendleton  este un pilot american, care participa la un experiment prin care va fi micsorat intr-un fel de submarin si va fi injectat unui iepure. Atunci cand niste teroristi  incearca sa fure tehnologia, un om de stiinta din laborator ia seringa care-l contine pe Tuck, micsorat, insa restul planurilor sunt furate de teroristi. Omul de stiinta inainte de a muri impuscat, injecteaza continutul in corpul lui lui Lack Putter, un ipohondru, care are impresia ca se simte rau tot timpul. Atunci cand Tuck stabileste legatura cu sistemul lui Jack, descopera ca de fapt se afla in corpul unui om. Incearca cu greu sa-l convinga pe  Jack sa-l ajute si sa-i gaseasca pe hoti impreuna, pentru  a putea reveni la forma normala inainte ca Tuck sa ramana fara oxigen.</p>

Recenzii

bradu

08.09.2018

O comedie foarte reusita.Martin Short este sarea si piperul.Disperarea ca aude voci,ca ar fi bantuit te poarta pe culmile hazului din start.Ca deobicei el este incurca lume si asta ii creeaza un stil propriu.Filmul ramane inscris ca o comedie veritabila.

0 1

ramyelena

08.09.2018

Mi-a placut de Martin Short la inceput cand nu stie ce se intampla! Dar sunt haioase si multe alte scene!

0 1

andystarx

08.09.2018

Intersant ca si idee,dar nu m-a dat pe spate !Poate daca il vedeam la acea vreme,eram impresionat,oricum un rol foarte bun al lui Short !

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top