Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

Insidious (2010)

Horror, Thriller | 13 September 2010 (United States of America, Canada)

Insidious (2010)

Insidious

Horror, Thriller (United States of America, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Wan, Robert A. Stemmle

Scenariști:

Leigh Whannell

Producător:

Stage 6 Films, Alliance Films, IM Global, Haunted Movies

Dată lansare (SUA):

13 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

15 Mai 2021

Sotii Josh si Renai se muta impreuna cu cei trei copii ai lor intr-o frumoasa casa veche in stil victorian, insa, inainte de a avea timp sa isi despacheteze toate obiectele de uz casnic, evenimente bizare incep sa se petreaca in jurul lor. Fiul lor Dalton isi propune sa exploreze podul locuintei, dar se prabuseste de pe scara si se loveste la cap, iar in dimineata urmatoare intra intr-o stare vecina cu coma din care medicii de la spital nu sunt capabili sa il mai trezeasca. Renai si o asistenta medicala il ingrijesc cu devotament pe copilul care nu raspunde la niciun fel de stimul exterior, iar mama isi da seama ca in casa lor se petrec fenomene paranormale si ca un spirit malefic incearca sa preia controlul asupra corpului lui Dalton. Intrucat doctorii nu le sunt de niciun ajutor, parintii disperati apeleaza la experti in spiritism si la oameni de stiinta preocupati de astfel de intamplari pe care logica nu le poate explica, afland ca nu casa este bantuita de fantome, ci baiatul aflat in stare de letargie atrage ca un magnet fortele malefice, mintea lui fiind prizoniera intr-un taram indepartat denumit The Further. 

Recenzii

Lucass19

08.09.2018

At last a true horror movie!...am primit din partea acestui film exact ce asteptam de ceva timp:un scenariu bun,momente scary care sa-ti faca pielea de gaina,muzica care sa intretina atmosfera unui horror adevarat si o rasturnare de situatie pe final..James Wan a facut-o din nou!don't miss it!

4 5

panacristi

08.09.2018

Da frumos te tine incordat nu a fost inflorit cu alte chestii de sange sau maimutoi impaiati a fost simplu dar cu efect.Nu prea a aratat multe despre lumea cealalta si a fost bine ca fiecare are imaginatia lui.Filmul are o atmosfera de incordare.

3 4

Ionixx

08.09.2018

Cat am putut sa ma sperii la acest film!! Ideea e noua,nemaintalnita in filme,,merita vazut.

4 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top