Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

Intermission (2003)

Romantic, Acțiune, Comedie, Crimă, Mister, Dramă | 29 August 2003 (Ireland, United Kingdom)

Antract (2003)

Intermission

Romantic, Acțiune, Comedie, Crimă, Mister, Dramă (Ireland, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Crowley

Scenariști:

Mark O'Rowe

Producător:

UK Film Council, Portman Film, Brown Sauce Film Productions, Company of Wolves, Irish Film Board, Parallel Film Productions

Dată lansare (SUA):

29 August 2003

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

O poveste ingenioasa a unor delincventi dintr-un mic orasel, a unor politisti dubiosi si a unor amanti beligeranti implicati in mod bizar intr-un plan de rapire, Intermission este un studiu cinic, crud si amuzant al dragostei si al micilor gainarii.

Recenzii

sweeney

08.09.2018

un film destul de bun ......................... atractia principala: colin farrell...... 9

1 1

ioanlaslo

08.09.2018

Doi tineri se iubesc foarte mult. Pana aici nimic neobisnuit,nu? Iubirea e mare , insa viata lor nu e chiar pe masura asteptarilor, astfel ca hotaresc sa se desparta. Numai ca decizia lor ii va antrena intr-o serie de intamplari care vor avea efect pentru toti cei din jur. Pana la urma se ajunge la situatii comice. Totul fusese o rutina, dar noua situatie ii face sa poata sa faca schimbarile necesare pentru a-si construi vietile cum si-o doresc. Dorinta de schimbare nu poate insa merge la infinit, nu? E interesant cum e construit scenariul:mereu ceva nou, iar Colin Farell face un rol bun , asa cum de altfel ne-a cam obisnuit in aparitiile sale. Un lucru e sigur:nu esti lasat sa te plictisesti [pe parcursul celor 120 de minute de pelicula.

1 1

Budy

08.09.2018

Ma-am uitat la acest film datorita actorului Colin Farrell, si cu parerea de rau spun ca ma dezamagit, dupa parerea e unul din cele mai proste filme a lui Colin, cel putin din ce am vazut eu pana acum cu el acesta e mai prost film al lui din punctul meu de vedere.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top