Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

葉問2: 宗師傳奇 (2010)

Acțiune, Istoric, Dramă | 21 April 2010 (Hong Kong, China)

Ip Man 2 (2010)

葉問2: 宗師傳奇

Acțiune, Istoric, Dramă (Hong Kong, China)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wilson Yip, Erik Ode, Erik Ode

Producător:

Mandarin Films Distribution Co.

Dată lansare (SUA):

21 Aprilie 2010

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

După ce i-a învins pe cei mai buni luptători ai armatei japoneze imperiale din Shanghaiul ocupat, Ip Man și familia sa s-au stabilit în Hong Kongul postbelic. Pentru a-și câștiga existența, Maestrul Ip deschide o școală de kung fu pentru a aduce arta sărbătorită Wing Chun tinerilor tulburați din Hong Kong. Reputația sa crescândă aduce în curând provocări din partea inamicilor puternici, inclusiv maestrul pre-eminent al Hung Gar, Hung Quan. Cu toate acestea, atunci când oficialii corupți corupți fac un concurs pe viață și pe moarte cu un boxer britanic formidabil, Twister, pentru a umili poporul chinez, maeștrii uită repede diferențele. În curând, ochii națiunii sunt pe un singur om capabil să obțină o victorie - marele maestru Ip Man!

Recenzii

cinematrix

08.09.2018

Filmul este despre arte martiale dar este deosebit fata de majoritatea productiilor de gen. Lupte multe dar si joc actoricesc, cu substraturi mai adanci decat niste simpli pumni. Mi-a placut si antiteza intre nationalismul chinez si populatia de ocupatie din hong kong (britanicii), reprezentat in film de cele doua stiluri de lupta (si a filosofiei din spatele lor) diferite. Imagine de nota 10, sunet la fel (desi pe alocuri scenele in engleza suna bizar) Recomandat.

1 0

paulgrojdi

08.09.2018

Șocant finalul! Ni se spune că tipul e cel care l-a învățat lupte pe Bruce Lee. Deci e o poveste adevărată?

0 0

nevilleee

08.09.2018

:)) sigur ca e o poveste adevarata , daca vedeai prima parte vedeai acolo. bataile sunt facute bine so Donnie Yen e un actor de nota 10.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top