Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

It Happened One Night

Comedie, Romantic | (United States of America)

S-a intamplat intr-o noapte

It Happened One Night

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Frank Capra, Edward Zwick

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

<p>Rebela Ellie Andrews vrea sa dea o lectie societatii prea conservatoare in care e nevoita sa traiasca, asa ca se casatoreste cu King Wesley. Pentru a scapa de autoritatea tatalui ei, care ii anuleaza casatoria cu King Wesley, Ellie Andrews decide sa plece la New York. In autobuzul care o duce acolo il intalneste, in urma unei situatii amuzante, pe reporterul descurcaret si carismatic Peter Warne. Ziaristul simte oportunitatea unei povesti de succes, iar Ellie are nevoie de ajutorul sau, ca urmare cei doi calatoresc impreuna spre New York. Pe masura ce se apropie de "orasul care nu doarme niciodata", cei doi constata ca s-au indragostit unul de celalalt, dar nu vor s-o recunoasca, desi au trecut amandoi prin atatea aventuri amuzante. </p><p>Crezand ca Warne s-a folosit de ea pentru a-si scrie reportajul, Ellie se intoarce la fostul ei sot, King Wesley. Insa pentru cat timp? "S-a intamplat intr-o noapte" sa apara una dintre cele mai romantice comedii facute vreodata, care a inaugurat intr-un fel genul amintit. Chimia dintre Peter Warne si Ellie Andrews nu se consuma deloc pe toata durata filmului, cei doi ramanand la fel de indragostiti, nebuni si frumosi. 1934, Frank Capra, pelicula alb negru, multa iubire, multe zambete si o noapte romantica de neuitat. Numai daca urmariti "S-a intamplat intr-o noapte"...</p>

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

De acord cu EduardR !!! Cel mai bun film la anilor `30 ar merita o medie mai mare ... dar ... deh ... Claudette Colbert intr-un rol de zile mari !!!

3 3

EduardR

08.09.2018

Media acestui film este 7.8./10 ?! Un film de Frank Capra cu Clark Gable într-unul dintre cele mai bune roluri ale lui, are media 7.8?! Păcat! Filmul este un „Best Picture” veritabil al anilor '30 și trebuie apreciat la adevărata lui valoare, pentru că a reprezentat un jump-starting al acestui gen de filme!

7 3

cristimilan7

08.09.2018

O poveste de dragoste ... chiar complexa.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top