Moonlight Trailer
Trailer #1 03:15

Jack Brooks: Monster Slayer (2007)

Acțiune, Comedie, Horror | 09 October 2007 (Canada)

Jack Brooks: Monster Slayer (2007)

Jack Brooks: Monster Slayer

Acțiune, Comedie, Horror (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jon Knautz

Producător:

Sound Venture Productions, Brookstreet Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

<p align="justify">Dupa ce a fost martor la uciderea parintilor sai de catre o bestie demonica, <strong>Jack Brooks</strong> incearca sa treaca peste drama cu care s-a luptat toata viata sa. Totusi el se invinovateste ca nu a luptat atunci cand a avut ocazia sa isi salveze parintii. Jack ajunge la maturitate cu mari probleme comportamentale afectate si alimentate de ura continua care s-a tot acumulat de la moartea parintilor lui. Instalator de profesie, Jack repara intr-o zi instalatia din casa profesorului <strong>Crowley</strong>, dar in acelasi timp reuseste sa elibereze un vechi blestem care bantuia casa acestuia. </p><p align="justify">Atras de aceasta energie negativa, profesorul se transforma intr-o bestie demonica care scapa de sub control si distruge totul in calea lui. Odata ce aceste forte ale intunericului au fost eliberate, Jack este fortat sa isi aplice toate cunostintele in materie de instalatii, utilizand fel de fel de unelte care sa il ajute in confruntarea cu demonii lui din trecut dar si noii demoni care pericliteaza viata tutuor, canalizandu-si astfel toata furia acumulata in forta binelui si in speranta de a eradica pentru totdeauna acest blestem care i-a distrus intreaga familie.</p>

Recenzii

Florin108

08.09.2018

Nu e un film rau,aduce inapoi vechile zile de aur ale filmelor cu buget mic ca Evil Dead sau altele asemenea.Bunicel filmul si la fel si Trevor Matthews.Cea ce mi-a mai placut la acest film a fost sa-l vad revad pe Robert Englund.

2 2

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film mediu , cu putine momente bune si foarte multe aberatii ! hai sa fim seriosi : daca elevii vedeau ca profesorului ii era rau , nu faceai chiar nimic ?? dar in schimb mi-au placut fazele amuzante si de tupeul lui Jack Brooks ! doar nota 8/10 !!

1 11

r3zz1923

08.09.2018

La inceput a fost scarbos rau,cu scene aiurea.Sfarsitul insa a fost foarte interesant,cat si povestea lui Jack,curajul acestuia.Merita vazut ! Nota 7 .

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top