Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Jack Goes Boating (2010)

Comedie, Dramă, Romantic | 23 September 2010 (United States of America)

Jack Goes Boating (2010)

Jack Goes Boating

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Philip Seymour Hoffman

Producător:

Labyrinth Theater Company, Olfactory Productions, Cooper's Town Productions, Big Beach

Dată lansare (SUA):

23 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

20 Ianuarie 2021

  Adaptare a piesei de teatru omonime a dramaturgului Bob Glaudini, comedia "Jack Goes Boating" relateaza povestea de iubire, tradare si prietenie dintre doua cupluri de new yorkezi din clasa de mijloc. Jack este un sofer de limuzina taciturn, laconic in exprimare si lipsit de dezinvoltura, care iubeste muzica reggae si are numai doi prieteni apropiati: soferul de limuzina Clyde si sotia acestuia Lucy. Dorind sa il vada pe amicul lor integrat in societate, Clyde si Lucy i-o prezinta pe Connie, o tanara cu un comportament la fel de bizar si stangaci, care lucreaza impreuna cu Lucy la o casa funerara din Brooklyn. Intrucat Connie nu are incredere in barbati si se teme de o relatie amoroasa stabila, desi tanjeste sa fie iubita si sa iubeasca la randul ei, legatura dintre ea si Jack evolueaza lent. Pe masura ce Jack face eforturi pentru a castiga afectiunea lui Connie, luand lectii de inot de la Clyde pentru a o plimba cu barca pe iubita lui si lectii de gatit de la un bucatar pentru a-i pregati acesteia o cina romantica, mariajul turbulent al lui Clyde si Lucy se dezintegreaza. 

Recenzii

liniuta

08.09.2018

Niciodata nu e prea tarziu pentru a-ti gasi jumatatea , chiar daca asta implica anumite eforturi. Filmul prezinta in profunzime implicarea emotionala, traiirile si gestionarea unor situatii limita, tensionate , explozive, in 2 cupluri , unul in formare si unul presupus inchegat ... nota 7

2 0

highlander

08.09.2018

un film de calitate medie, cu o idee bine inchegata unde, daca actorii sunt luati cu de amanuntul, constat ca fiecare are o frumusete aparte, incepand cu talentatul Philip Seymour, care nu credeam sa il prinda asa de bine un rol de comedie, interpretand cu brio un baiat ursuz, fara expierenta in dragoste, care in prima faza am crezut ca are fesul lipit de cap pe toata perioada filmarilor si de aceea cred ca avea aceea frizura hazlie, apoi un John Ortiz care joaca rolul unui prieten sufletist de zile mari, ... un film care merita vazut, ca mai sunt multe de spus despre el.

6 2

cinematrix

08.09.2018

Filmele de genul asta au o frumusete aparte ce rezulta din personaje, din actiunea simpla dar care imbraca o anumita forma mai psihologica... Pentru amatorii acestui gen un film bun. Pentru ceilalti poate prea lent si de neurmarit.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top