Razbunarea lui Jacquou (2007)

Jacquou Le Croquant

Aventuri, Dramă

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Laurent Boutonnat

Dată lansare (SUA):

17 Ianuarie 2007

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

<p>În 1815, Jacquou era un copil fericit care trăia împreuna cu familia în Perigord -un sat din Provence. Tatăl său era administratorul moșiei contelui Nansac. Din cauza contelui însă, tatal său este condamnat pentru o crimă, deportat și ucis. Soarta a devenit din acel moment foarte crudă cu micul Jacquou: rămâne orfan după ce mama lui moare și este primit de Bonnal, care se va ocupa de educația sa. Cu ajutorul prietenei sale Lina, Jacquou se transformă în câțiva ani un tânăr seducător și sigur pe el.  Ajuns la maturitate, Jacquou nu va înceta să lupte contra nedreptății care s-a făcut familiei sale și va face tot posibilul să se răzbune pe cinicul conte Nansac. Dorința sa de răzbunare se va transforma într-o luptă pentru a dovedi lumii că unui om simplu nu-i lipsește măreția... </p><p> </p>

Recenzii

adymen

08.09.2018

..........este un film minunat...mai ales ca am avut si eu o mica aparitie pe acolo :D...sau doua..nu mai stiu exact :D

1 0

alexandra_mirunik

08.09.2018

un film super imi place de Jacquou si de Lina sunt superbi daca fracezii o s-o tina tot asa o sa intre in topul celor mai buni incepand cu "Jacquou le croquant" tineti-o tot asa!!!

3 1

acmilan22

08.09.2018

Mie mi-a placut Galiote ... arata asa de bine si nici nu am inteles sfarsitul a aratato pe Lina singura am avut impresia ca Jacquou a plecat cu Galiote . Asa as fi vrut sa se termine ... am inteles ca a facut parte si Andreea Gramosteanu din distributie , dar n-am vazut-o... oricum mi-a placut Galiote (Bojana Panic)

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top