Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

Jeepers Creepers (2001)

Horror, Thriller | 01 July 2001 (Germany, United States of America)

Tenebre (2001)

Jeepers Creepers

Horror, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Victor Salva, John McTiernan

Producător:

United Artists, American Zoetrope, Cinerenta Medienbeteiligungs KG, Cinerenta-Cinebeta, VCL Communications

Dată lansare (SUA):

1 Iulie 2001

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

<p align="justify">Jeepers Creepers este povestea lui Darius si Trish, frate si sora, care in timpul unei calatorii cu masina sunt urmariti dar apoi depasiti de un autovehicul mare si ciudat. Putin mai tarziu, vor fi martorii unei scene care ii va face sa se intoarca din drum. Intr-un canal de langa o biserica parasita, baiatul da peste sute de cadavre aruncate acolo de multa vreme, printre care descopera si trupurile unor cunoscuti, disparuti in mod misterios. Aveau capetele retezate si apoi recusuti.Cei doi decid sa ia legatura cu politia insa nici oamenii legii nu se pot opune monstrului care decapiteaza si devoreaza oameni pentru a-si pastra fortele.</p><p> </p>

Recenzii

zlatana

08.09.2018

L-am vazut acum ceva timp si chiar mi-a placut

5 3

Delia00

08.09.2018

ii ok filmul, destul de bun...ii faina melodia din film:D Jeepers, creepers, where'd ya get those peepers, jeepers, creepers, where'd ya get those eyes? Gosh all, git up, how'd they get so lit up, gosh all, git up, how'd they get that size? Golly gee! When you turn those heaters on woe is me, got to put my cheaters on. Jeepers, creepers, where'd ya get those peepers? Oh, those weepers, how they hypnotize! Where'd ya get those eyes?

4 4

riddick

08.09.2018

Trish (Gina Philips) si fratele ei mai mic Darry (Justin Long) îsi petrec ca de obicei timpul în lungul drum spre casă – ciondănindu-se, insultându-se reciproc, savurând fiecare moment. Aflându-se pe un nesfârsit drum de tară, observă în oglinda retrovizoare, apropiindu-se, o camionetă veche, cu aspect înfiorător. Camioneta accelerează brusc, aruncându-i practic de pe sosea, si în timp ce trece pe lângă ei, Trish si Darry observă plăcuta veche de înmatriculare pe care scrie „BEATINGU”. Revenindu-si din sperietură, îsi amintesc de povestea lui Kenny si Darla, doi copii care dispăruseră pe această portiune de stradă cu peste 20 de ani în urmă. Pe măsură ce se deapănă povestea, aflăm că s-a găsit masina în care se aflau, dar ei niciodată... Continuându-si drumul, Trish si Darry se apropie de o biserică veche, al cărei acoperis este în mod ciudat acoperit de ciori. Acolo se află si camioneta. Văd ceva înalt, întunecat, aruncând într-un canal ceva învelit în ceea ce seamănă cu un cearsaf pătat de sânge. Înspăimântati, pornesc în trombă, rugându-se să nu fi fost văzuti. Privesc înapoi, doar pentru a vedea figura care s-a asezat brusc pe acoperis, asemenea unei uriase păsări de pradă. În următoarea clipă, creatura se află în camionetă, urmărindu-i îndeaproape. Accelerează, însă masina le iese de pe sosea, iar camioneta goneste mai departe, lăsându-i socati si fără suflare. Darry crede că ar trebui să se întoarcă la biserică, să vadă dacă nu cumva cineva are nevoie de ajutor. Darry este constient că nu este un film horror, ci se întâmplă cu adevărat, si stie că acesta este singurul lucru responsabil pe care îl pot face. În ciuda împotrivirii lui Trish se întorc, iar Darry se bagă în canal, în timp ce Trish îl tine de picioare si îsi blesteamă prostia. Deodată, Darry îi scapă din mâini si se prăbuseste într-o încăpere întunecată. Acolo se află într-adevăr cineva, abia răsuflând. Este un băiat cu o tăietură înspăimântătoare, cusută urât, de la buric până la gât. Darry priveste îngrozit cum băiatul se stinge sub ochii săi. Căutând cu disperare o iesire, Darry vede o usă pe care se află un semn desenat probabil cu oase umane, care spune „Acolo unde există un Iad, există si o cale”. Fără vreo altă alternativă, înaintează, având să descopere o scenă demnă de Infernul lui Dante – nenumărate trupuri mutilate, tintuite în perete, formând un fel de tapiterie terifiantă. Iar în mijlocul acestor trupuri se află si demult dispărutii Kenny si Darla. Si astfel începe o cursă terifiantă împotriva uneia dintre cele mai diabolice creaturi care au existat vreodată, o cursă care îi poartă pe Trish si Darry la o fermă izolată, unde locuieste o bătrână înconjurată de o multime de pisici (Eileen Brennan), pâna la clipa finală a adevărului, în fata unei sectii de politie. Pe măsură ce urmărirea se înteteste, Trish si Darry ajung să-si dea seama cu groază că această creatură vrea – are nevoie – de ceva de la unul dintre ei. Dar de la care anume... si de ce anume?

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top