Jennie Gerhardt

Jennie Gerhardt

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marion Gering

Scenariști:

S.K. Lauren, Josephine Lovett, Joseph Moncure March, Frank Partos

Producător:

Paramount, B.P. Schulberg Productions

Dată lansare (Romania):

6 August 2020

<p align="justify"><span class="hps">Jennie</span> <span class="hps">Gerhardt</span> <span class="hps">este o fată</span> <span class="hps">tânără, frumoasă și </span> <span class="hps">săraca. Este </span>camerista și fata "bună la toate" <span class="hps">într-un hotel</span> <span class="hps">din</span> <span class="hps">Columbus</span><span>,</span> <span class="hps">Ohio. Când în hotel se cazează </span><span class="hps">senatorul George</span> <span class="hps">Brander</span><span>,</span> <span class="hps">acesta se îndrăgostește </span><span class="hps">nebunește de</span> <span class="hps">ea</span><span>. Văzând-o cât se chinuiește , se poartă frumos cu ea, îi ia apărarea în fața stăpânilor, o ajută, îi</span> <span class="hps">ajută </span><span class="hps">familia ei</span> <span class="hps">și declară</span>  că vrea să <span class="hps">se căsătorească cu ea</span><span>.</span> </p><p>R<span class="hps">ecunoscătoare și naiva pentru</span> <span class="hps">bunăvoința</span> <span class="hps">arătată</span><span>,<span class="hps">Jennie</span> <span class="hps">Gerhardt acceptă o relație </span></span><span class="hps">cu</span> <span class="hps">el</span><span>,</span> așteaptă și speră într-o căsătorie, <span class="hps">dar</span> <span class="hps">intervine</span> <span class="hps">boala. Sen.</span> <span class="hps">Brander moare, află că de fapt era căsătorit și că copilul  lor ce se va naște în curând nu va avea parte de nicio recunoaștere din partea unei familii care se bătea pe avere...</span></p><p align="justify"><span class="hps">Ea</span> <span class="hps">dă</span> <span class="hps">naștere</span> <span class="hps">unei fetițe</span><span>,</span> <span class="hps">Vesta</span><span>,</span> <span class="hps">și se mută </span>in <span class="hps">Cleveland</span> <span class="hps">, se angajează </span><span class="hps">ca</span> <span class="hps">menajeră</span> la <span class="hps">o doamnă</span> <span class="hps">dintr-</span><span class="hps">o familie</span> <span class="hps">prosperă și are norocul sau nenorocul de a-l cunoaște pe Lester Kane</span><span>,</span> tânărul și frumosul <span class="hps">fiu al </span><span class="hps">unui producător</span> <span class="hps">prosper. Se îndrăgostește, speră iar promisiuni de căsătorie, dar acum este lipsită de voință pentru că iubește cu adevărat, iar el, știind că va fi dezmoștenit de familie pentru legătura lui cu o simplă menajeră, ascunde relația.</span></p>

Recenzii

iulyta

08.09.2018

fara sa stiu in timpul knd am citit cartea am gandeam k din aceasta poveste ar iesi un film exceptional....sh din fericire chiar exista..mi-ar placea sa-l vad...sunt convinsa k nu ar fi o pierdere de timp..

0 0

Doina1952

08.09.2018

Un film realizat dupa o opera literara scrisa de un maestru al povestilor duioase, romantice si triste... Theodore Dreiser, " Jennie Gerhardt " care te face sa te gandesti: bine o data inteleg dar de ce si a doua oara? Pentru ca nenorocirile nu vin niciodata singure? Un film nu de regizor, scenaristi, producatori...etc. un film portret : Sylvia Sidney i se potrivesc/ potriveau manusa astfel de roluri. Nu este neaparat lacrimogen, povestea este trista doar dar dramele cu astea se ocupa...Daca mai ai timp sa te gandesti, sa analizezi...o sa observi multe alte lucruri, mediul social, lupta disperata pentru avere, tradarea, iubirea inselata sau inselarea promisiunilor....moartea, si chipul acestei actrite nu te va cuceri prea mult. Ai de ales daca il vezi!

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top