Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

Jennifer Eight (1992)

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | 06 November 1992 (United States of America)

Jennifer (1992)

Jennifer Eight

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bruce Robinson

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

6 Noiembrie 1992

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

Jennifer Eight este un thriller aparut in anul 1992. De regia si de scenariul acestui film s-a ocupat Bruce Robinson. In rolurile principale ii putem urmari pe Andy Garcia, Lance Henriksen, Uma Thurman, Kathy Baker, Kevin Conway sau John Malkovich. Un mare politist din Los Angeles se muta in fortele politiei dintr-un mic oras, unde sa trezeste imediat ca trebuie sa investigheze o crima. Folosind teorii indepartate de colegii sai de breasla, politistul nostru, John Berlin, intalneste o tanara femeie care este oarba, pe nume Helena, de care acesta este atras. Intre timp, ucigasul in serie este inca in libertat, iar John este singurul care stie acest lucru. Va reusi John sa salveze acest mic orasel de furi ucigasului in serie? Sau urmatoarea sa victima va fi chiar Helena? Acestea si multe alte intrebari isi vor gasi raspunsul numai urmarind acest film.

Recenzii

florin007

08.09.2018

Un thriller făcut ca la carte. Un film care te captivează prin acţiune şi jocul deosebit al actoriilor.

0 0

Printul_Banatului

08.09.2018

E destul sa spui numele urmatorilor actori: Andy Garcia / Lance Henriksen / Uma Thurman / John Malkovich ... la care se adauga o doza importanta de mister si suspans, iar rezultatul ... nu poate decat sa fie concretizat intr-un thriller de "prima mana". Merita vazut !

1 1

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un thriiler foarte reusit , ce dispune , pe langa o poveste de exceptie , si de o distributie de invidiat ! merge vazut oriunde si oricand ! nota 8/10 !

1 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top