Jeremiah (2002)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

3 Martie 2002

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

In a post-apocalyptic future, a deadly virus has wiped out most of humanity. The only ones who survived, were those who hadn't yet reached puberty. Now, a decade has gone by, and a man called Jeremiah is set on a quest to find a mysterious place, of which his father spoke, a place called Valhalla.

Recenzii

crinutza55

25.11.2009

e super serialul. a fost acum cativa ani la tv, dar serialele nu erau in ordine. oricum luke perry isi joaca bine rolul. filmul chiar merita vazut

2 0

nicolas21

25.01.2010

Mi-a placut la nebunie acest serial pacat ca s-a anulat, se putea merge pana la sezonul 10 cu el :d (parerea mea). Mi-am pus mereu intrebarea cu, ar fi o lume fara adulti si am vazut un raspuns. Pana la urma tata avea dreptate si oameni mai in varsta isi au rostul in lumea asta prin faptul ca au o experienta de viata maii bogata si mult mai multe cunostiinte ca populatia "necoapta" tanara. S-a terminat brusc inca mai erau de clarificat multe lucruri, cat despre distrubitie... mi-au placut f mult actorii, care in mare parte si-au jucat excelent rolul. In final pot sa spun ca e un serial pe care poti sa-l revezi de mai multe ori, nu te va plictisi deloc.

2 0

toro54bv

06.08.2009

un serial bun cu un actor la fel de bun...Luke Perry Un Sci-Fi in care actiunea este foarte bine dozata. Merita vazut ! cu o conditie..sa si gasesti subtitrari la sezon 2. Cele care sunt ...sunt postate haotic fara o ordine ca aparitie. chiar si lipsa la unele ep.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top