Jism (2003)

Jism

Thriller (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Amit Saxena, Glenn Ficarra, John Requa

Scenariști:

John Requa, Glenn Ficarra

Producător:

Fish Eye Network [P] Ltd

Dată lansare (SUA):

17 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

"Jism" este povestea lui Kabir Lal, un avocat alcoolic a cerui viata se pare ca se consuma degeaba. Asta pana cand o intalneste pe frumoasa Sonia de care se si indragosteste. Initial Soniei avocatul ii este indiferent dar dupa o alta intalnire intamplatoare intr-un bar, femeia incepe sa isi dezvaluie tainele, marturisindu-i lui Kabir ca este maritata cu un afacerist bogat care o neglijeaza dar fara de care nu ar putea supravietui singura. Astfel o aventura pasionala porneste intre cei doi iar frumoasa amanta il convinge pe Kabir ca singura modalitate de a fii impreuna mereu ar fii sa il ucida pe Rohit, sotul Soniei. Este crima o solutie la acest triunghi amoros? Isi va gasi Kabir fericirea desi are mainile patate de sange?

Recenzii

ghebala

08.09.2018

Cit de periculos este ca intr-o iubire sa-ti pierzi simtul ratiunii(chiar de un advocat!), si sa urmezi orbeste rugamintile spre fericire a unei femei. Trebuie neaparat vazut!

0 0

nebunatica_id

08.09.2018

un film exceptional, din care ai ce invata, mai ales barbatii ... merita vazut si revazut ... il recomand cu drag ... nota 10

2 0

sereny7

08.09.2018

Nu ma asteptam la un astfel de final, intr-adevar cat de orb era dl. avocat si cat de necredincioasa, ca sa nu folosesc cuvinte vulgare, era Sonia. merita vazut pentru ca inveti sa-ti aperi spatele si sa te increzi in prieteni.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top