Moonlight Trailer
Trailer #1 05:09

Jodhaa Akbar (2008)

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Muzică, Romantic | 13 February 2008 (India)

Jodhaa Akbar (2008)

Jodhaa Akbar

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Muzică, Romantic (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ashutosh Gowariker

Producător:

Ashutosh Gowariker Productions Pvt. Ltd., UTV Motion Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Februarie 2008

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

<p>Jalal devine rege inca de la varsta de 13 ani,o varsta frageda,copil fiind visa ca razboaiele sa se termine,sa fie numai dragoste si pace,era ajutat de unchiul sau sa conduca tara. Dupa cativa ani,se aranjeaza o nunta si se insoara cu o printesa exceptionala care era insa indragostita de un alt barbat, un barbat cu care trebuia ea sa se casatoreasca initial,nunta fiind insa anulata. La inceput nu era dragoste, ea nu voia sa fie a lui,era casatorita cu el doar pentru binele poporului insa in timp totul se schimba.... Se indragostesc unul de celalt insa preoteasa,femeia care ii era ca o mama regelui Jalal va baga intrigi intre ei incercand sa ii desparta. Jalal se deghizeaza in om simplu si asa afla nevoile celor saraci si multe alte nelegiuiri si le va face viata mai usoara,va reusi insa Jalal sa opreasca razboaiele si sa fie pace si fericire?</p>

Recenzii

cornelblanaru

08.09.2018

dar nu stiu cum sa vad filmele

4 7

memodanuta

08.09.2018

o drama impresionanta a doua popoare indiene,ce lupta fiecare pentru dreptatea ei.dragoste si putere frumos combinate cu intriga si suspans.partea muzicala este si ea pe masura asteptarilor,iar firul narativ al filmului este complet.

9 4

blacknight

08.09.2018

un film foarte frumos, in care joaca 2 actori foarte talentati si frumosi.Chiar daca nu sunteti fani ai filmelor indiene, marita sa il vedeti. O sa fiti foarte incantati de el. Dupa parerea mea este un film de nota 10 cu felicitari.

7 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top