Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Jonah Hex (2010)

Acțiune, Western, Dramă, Fantasy, Thriller | 18 June 2010 (United States of America)

Jonah Hex (2010)

Jonah Hex

Acțiune, Western, Dramă, Fantasy, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jimmy Hayward

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Jonah Hex este un ucigas profesionist, care poate sa gaseasca orice si pe oricine, oricat de bine s-ar ascunde. Dupa ce a invins moartea, povestea lui Jonah este transpusa undeva in zona mitului si a legendei, fiind lasat cu un picior in lumea reala si cu altul pe "lumea cealalta". Singura lui legatura cu lumea reala este o tanara prostituata, pe nume Leila, a carei viata intr-un bordel a lasat-o cu multe traume si amintiri urate. Insa trecutul lui Jonah este pe cale sa-l prinda din urma cand armata SUA ii face o oferta pe care n-o poate refuza: in schimbul libertatii sale, el trebuie sa il localizeze si sa il opreasca pe Quentin Turnbull, un terorist periculos. Turnbull, care la randul sau isi aduna o armata si se pregateste sa dezlantuie iadul, este cel mai vechi inamic al lui Jonah, si nu se va opri pana nu-l va omori pe acesta.

Recenzii

foyyn

08.09.2018

super tare filmul imi place abea astept sa il vad va fi un film demn de box office ...

3 6

Gabytzuk

08.09.2018

am vazut trailerul si mi-a placut foarte mult. genul horror nu mi se potriveste mie , nu imi prea place , dar filmul acesta e captivant , frumos , iar Megan Fox nu joaca asa rau , dupa cum zic unele persoane ;)).

7 15

bob1st1

08.09.2018

din trailer pare un film interesant dar se stie ca in trailere se pun doar fazele cele mai misto din fil.asa ca va trebui sa asteptam sa vedem ce-i de capul lui

2 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top