Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Joyeux Noël (2005)

Romantic, Dramă, Istoric, Război, Muzică | 09 November 2005 (Belgium, France, Germany, Japan, Norway, Romania, United Kingdom, United States of America)

Crăciun fericit (2005)

Joyeux Noël

Romantic, Dramă, Istoric, Război, Muzică (Belgium, France, Germany, Japan, Norway, Romania, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christian Carion

Scenariști:

Christian Carion

Producător:

Sony Pictures Classics, Senator Film Produktion, Media Pro Pictures, Nord-Ouest Productions, The Bureau, Artémis Productions, Les Productions de la Guéville, TF1 Films Production

Dată lansare (SUA):

9 Noiembrie 2005

Dată lansare (Romania):

23 Decembrie 2005

Filmul este inspirat după o poveste adevărată, care s-a petrecut în ajunul Crăciunului în 1914, în timpul Primului Război Mondial în multe locuri diferite de-a lungul liniei frontului. Când a izbucnit războiul în vara lui 1914, a luat prin surprindere milioane de bărbați și i-a aruncat în vârtejul lui. A venit Crăciunul, cu zăpadă, și o mulțime de familii și soldați s-au reunit. Dar surpriza nu va veni din inimile generoase care stau în tranșeele franceze, scoțiene sau germane.

Recenzii

lup

08.09.2018

Un film in care imposibilul are loc in cea mai frumoasa zi a anului,Ziua de Craciun.

2 2

ucero

08.09.2018

Joyeux Noel este o co-productie Franta - Romania - Germania si a fost bine primit de lumea buna a filmului. Filmul impresioneaza prin scene de mare curaj si scene de o decenta extraordinar de simpla, umana. Este un film de bun gust ce merita vazut si revazut.

2 2

sweeney

08.09.2018

ne mai pomenit . magnific merita vazut

2 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top