Ju-on: The Grudge (2002)

呪怨じゅおん

Horror (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Takashi Shimizu

Scenariști:

Takashi Shimizu

Producător:

Oz Company

Dată lansare (SUA):

18 Octombrie 2002

Dată lansare (Romania):

3 August 2020

  “Ju-on: The Grudge”, cea de-a treia parte din seria “ Ju-on” avand tot 6 segmente, se axeaza in mare parte pe viata si soarta, ingrijitorului la domiciliu, Nishina Rika. Nishina Rika vine in casa sotilor Tokunaga ( vechea casa Saeki ), dupa ce ultimul ingrijitor trimis aici a disparut fara urma. Supravietuind unei experiente cutremuratoare in casa, ea reuseste sa descopere motivul real al mortilor care sunt legate de aceasta casa . In alt segment, fiica lui Toyama, Izumi cu care am facut cunostinta la finalul celui de al doilea film, ne este prezentata peste cativa ani, adolescenta fiind. Mergand spre scoala, aceasta observa un afis cu trei prietene de ale ei disparute. Izumi isi aminteste ca in ziua disparitiei era cu cele trei la casa blestemata, dar avand o presimtire, fuge din casa, lasandu-le pe prietene in urma ei. Izumi incepe sa fie terorizata de fantomele lui Kayako si Toshio, si inainte de moartea ei, ni se specifica clar ca actiunea are loc in viitor, pentru ca in acel moment mama ei urmarea stirile, in reportaj fiind vorba despre cadavrul lui Rika, gasit in casa. In ultimul segment, numit Kayako, ne este dezvaluit ca Rika era cea destinata sa duca mai departe blestemul, fiind omorata in casa, in acelasi mod. Blestemul se pare ca are capacitatea de a calatori in timp, o victima putand vedea o alta victima din alt timp.

Recenzii

bebeSRK

08.09.2018

:(:(mmmmmm horror chiar horror iar sunetele belea belea.:X:X chiar e de sperita

0 0

roxanaruxi

08.09.2018

Dupa vizionarea si a celei de a treia parte din "Ju-on", nici nu m-am deranjat sa vad si varianta americana. Varianta japoneza a fost destul de infricosatoare pentru mine. Naratiunea seriilor "Ju-on" produce uneori confuzie, in mare parte pentru ca Takashi alege sa arate efectul cumulat al blestemului prin cronologia incurcata si evenimentele care se suprapun.

3 0

isabela_r

08.09.2018

Imi pare foarte rau ca am vazut prima oara varianta americana si va sfatuiesc sa nu faceti ca si mine insa trebuie sa recunosc ca ultima jumatate de ora a fost dura.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top