Jucaria 3 (1991)

Child's Play 3

Thriller, Horror, Acțiune (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jack Bender

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

30 August 1991

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

<p>Au trecut 8 ani de la ultimele peripetii,Andy,care a crescut intre timp,a fost acceptat la scoala militara Kent,''care transforma pampalaii in barbati''. Numai ca si acolo isi baga coada diavolul de Chucky,incurcand lucrurile,ceea ce ii aduce bietului baiat corvezi peste rand,plantoane,si,in final,chiar un adevarat masacru din care scapa nevatamat. </p>

Recenzii

Badalau

08.09.2018

In aceta este mai mult actiune mai putin de groaza,interesanta ideaa cu acea unitate militara si cum este introdusa teroarea papusii in acel joc intre rosii si albastrii.Nota 8!!

1 0

klaus

08.09.2018

Au trecut 8 ani de la ultimele peripetii,Andy,care a crescut intre timp,a fost acceptat la scoala militara Kent,''care transforma pampalaii in barbati''. Numai ca si acolo isi baga coada diavolul de Chucky,incurcand lucrurile,ceea ce ii aduce bietului baiat corvezi peste rand,plantoane,si,in final,chiar un adevarat masacru din care scapa nevatamat. Mie mi s-a parut cea mai reusita,dar cam toate (primele 3) sunt reusite.Doar ca acesta zic eu ca scenariul a fost mai bun.Continuarea este Bride of Chucky nu ?

0 0

Deea.bloom

08.09.2018

daca nu ma insel acesta este filmul meu preferat din intreaga serie. 10...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top