Juramantul Talharilor (1975)

शोले

Acțiune (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ramesh Sippy

Scenariști:

Salim Khan, Javed Akhtar

Producător:

Sholay Media & Entertainment, Ramesh Sippy Entertainment, United Producers, Sippy Films

Dată lansare (SUA):

15 August 1975

Dată lansare (Romania):

1 Martie 2021

Sholay inseamna foc. In acest film un ofiter de politie, a carui familie a fost ucisa de un bandit pe nume Gabbar Singh, decide sa riposteze si recruteaza doi condamnati pe nume Jai si Veeru. Ii abordeaza in inchisoare, le spune despre ce este vorba iar ei sunt de acord sa-l aduca viu pe Gabbar Singh pentru un pret urias. Dupa ce iasa din inchisoare cei trei merg cu trenul in satul unde locuia ofiterul de politie. Cei trei pornesc in misiune pentru a se lupta cu unul dintre cei mai rai si mai de temuti banditi ai tuturor timpurilor. Acum ramane de vazut daca cei trei o sa reuseasca sa-l prinda pe Gabbar intr-un film plin de actiune, intrigi, secrete. Este unul dintre cele mai bune filme indiene ale tuturor timpurilor.

Recenzii

KhushiBetty

08.09.2018

Este unul dintre cele mai celebre filme indiene, ale carui replici sunt de neuitat. Sholay e un film foarte reusit, avandu-i ca actori pe Dharmendra, Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan si Hema Malini.

2 1

luckmark

08.09.2018

acum aproape 20 de ani cand priveam filme de genu pentru ca erau la moda si oricum incomparabile cu cele din ziua de azi , ma refer strict la cele indiene, acesta era un film cu de toate drama, actiune, comedie.

0 0

Florian.Suteu

08.09.2018

cum pot sal vad si eu

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top