Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Just Go with It (2011)

Comedie, Romantic | 10 February 2011 (United States of America)

Nevastă de împrumut (2011)

Just Go with It

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennis Dugan

Producător:

Columbia Pictures, Happy Madison Productions

Dată lansare (SUA):

10 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

18 Martie 2011

<div align="justify">  Un chirurg plastician, care se teme sa isi intemeieze o familie sau sa se implice intr-o relatie serioasa, o minte pe amanta lui mult mai tanara ca este casatorit si are doi copii, dar ca intentioneaza sa divorteze in viitorul apropiat. Atunci cand iubita doctorului ii gaseste verigheta ascunsa intr-un buzunar si observa ca barbatul nu are pe degetul inelar de la mana stanga niciun semn care sa indice faptul ca ar purta in mod constant acest simbol al mariajului, incepe sa suspecteze ca amantul nu ii spune adevarul si il someaza sa i-o prezinte pe sotia lui, amenintand sa il paraseasca in cazul in care nu ii face pe plac. Dornic sa isi salveze relatia cu tanara pe care o considera femeia visurilor lui, chirurgul apeleaza la ajutorul asistentei si prietenei sale Katherine, pe care o roaga sa pretinda ca este sotia lui si ca cei doi copii ai ei pe nume Maggie si Michael sunt rezultati din mariajul lor. Atunci cand minciuna risca sa ii explodeze in fata, doctorul pleaca intr-o vacanta in Hawaii impreuna cu iubita si cu asistenta lui, iar ceea ce se intampla in aceasta locatie exotica le va schimba tuturor vietile pentru totdeauna... </div>

Recenzii

115 Ordonare după: | |

Cynthina

08.09.2018

Parerea mea despre acest film este una buna, si asta pentru ca nu m-a plictisit, ci din contra mi-a facut placere sa il urmaresc, povestea foarte placuta, faze comice. Un singur lucru nu mi-a placut, si anume prezenta lui Nicole Kidman pe care eu personal nu o plac.

0 2

sv3101

08.09.2018

ideea este copiata dintr-un film indian!!!!! nu cred sa fie o sensatie !!!poate sa salveze imaginea filmului doar actorii de calibru din distributie!!

2 10

elaura2007

08.09.2018

Filmul preia ideea din "Floare de cactus"cu Walter Matthau,Ingrid Bergman si Goldie Hawn. Cactus Flower (1969),a fost si este o comedie foarte buna cu actori relevanti si sincer imi pare rau ca acum se imbiba de umorul grosier tipic al filmelor lui Adam Sandler.

5 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top