Moonlight Trailer
Trailer #1 01:31

Just Write (1997)

Romantic, Comedie | 01 March 1997 (United States of America)

Soferul de autobuz (1997)

Just Write

Romantic, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew Gallerani

Scenariști:

Stan Williamson

Producător:

Wind Chill Productions, BMG Independents

Dată lansare (SUA):

1 Martie 1997

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

Realizat in anul 1997,filmul este o agreabila comedie romantica,generoasa in inteligente aluzii cinefile. Este vorba despre Hollywood,evident,dar un Hollywood privit cu ironia si chiar cu rautatea celor care iubesc cinematograful de calitate. Cand o intalneste,intr-un local,pe actrita sa preferata,Harold nu ezita sa ii declare admiratia. El este un neispravit,la 30 de ani nu are nici logodnica,nici casa,si este soferul si ghidul autobuzului care face turul Hollywoodului. Dar cand vedeta il intreaba cu ce se ocupa,Harold se declara,cu dezinvoltura,scenarist. Numai ca,desi are fantezie,mincinosul nu poseda arta imposturii,atat de necesara in mirifica lume a filmului.

Recenzii

GreenLand

08.09.2018

O comedie dulce si simpatica,de care te indragostesti inca de la primele 15 minute de vizionare... Un film de care ai nevoie dupe o zi agitata,ca sa te descreteasca si s-o iei de la capat a 2-a zi...merita vazuta!

2 1

iulian30

08.09.2018

e un film pe care l-am luat doar pentru ai urmari pe cei doi protagonisti,care imi plac mult cum joaca,au un sarm aparte,cel putin Sherilyn e o frumusete rara,eleganta,iar umorul lui Jeremy,parca mereu da culoare unui film.simpatic

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top