Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Kalifornia (1993)

Thriller, Crimă | 01 September 1993 (United States of America)

Kalifornia (1993)

Kalifornia

Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dominic Sena

Producător:

Propaganda Films, Kouf/Bigelow Productions

Dată lansare (SUA):

1 Septembrie 1993

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Brian este un tanar scriitor. Impreuna cu prietena sa Carrie, hotarasc sa se mute in California. Pe parcursul drumului, Brian doreste sa se documenteze despre criminalii in serie. Pentru a mai reduce din cheltuieli, el il ia in masina pe Early, un fost detinut, si pe iubita sa, Adele. Dar, pe masura ce se apropie de tinta, Brian si Carrie incep sa devina tot mai ingrijorati, pentru ca se tem ca Early ar putea fi chiar el un criminal in serie

Recenzii

Mistyc

08.09.2018

unul dintre cele mai bune filme ale anillor `90 si unul dintre cel mai bine jucat rol al lui Brad Pitt daca nu cel mai bun ! despre Juliette Lewis nu am decat laude,in orice rol ma impresioneaza ! scenariul bun, nu mi s-a parut plictisitor,din contra mi-a facut mare placere sa ma uit la acest film in care joaca numai profesionisti !

2 2

Dee

08.09.2018

Un film de exceptie si o perspectiva interesanta asupra actorului. Cine credea ca Pitt este doar "a pretty face", la vederea filmului astuia isi va schimba total parerea. Superb jucat!!!

4 3

bloodhound

08.09.2018

Un film exceptional.Poate chiar cel mai bun rol al actorului Brad Pitt.M-a impresionat foarte mult atat rolul sau cat si filmul in sine,privit in ansamblu.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top