Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Knight and Day (2010)

Acțiune, Comedie | 15 June 2010 (United States of America)

Intalnire exploziva (2010)

Knight and Day

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Mangold

Scenariști:

Patrick O'Neill

Producător:

Pink Machine, Tree Line Films, Dune Entertainment, Regency Enterprises, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

15 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

23 Iulie 2010

  Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.<br />  Pentru a apara acea inventie tehnologica periculoasa si ravnita de toata lumea, Milner si June experimenteaza o serie de aliante precare si tradari neasteptate si sunt implicati intr-un joc in care nimeni nu este cine pretinde ca este. 

Recenzii

106 Ordonare după: | |

panacristi

08.09.2018

Filmul mi-a placut,are putin triler putina comedie,actiune este un film usor de vazut,de relaxare,eu nu fac comparatie cu alte filme si spun doar parerea mea despre film,nu ma dau mare critic de film.

0 5

sims

08.09.2018

Nu este chiar ceea ce ma asteptam:-??. . Nu sunt pasionata de gen, dar m.am uitat pentru Cameron. Actiunea este buna, desi cu faze trase de par, momente funny, nu au fost prea multe. Insa a avut acel ceva ce m.a tinut treaza pe parcursul al celor 109 minute. Eu il recomand;)

4 6

mathushalem

08.09.2018

din nou revin si ma lovesc de aceleasi avataruri - nu inteleg cum se apreciaza relevanta unui comentariu..poate ca-mi explica cineva...dar duipa cum stim esentele tari se tin in recipiente mici

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top